Гороскоп на тиждень. 27 травня – 2 червня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 27 травня по 2 червня – спадаючий місяць. Важливих зустрічей і заходів зараз краще не проводити. Всі вони закінчаться не так, як вам хотілося б. Якщо щось вже заплановано, постарайтеся перенести події на інший тиждень. Не можете? Тоді спробуйте передбачити будь-який розвиток подій.

 ОВЕН

Цей період увірветься у ваше життя, як один з білих коней – як співається в пісні. Події чекають хвилюючі і цікаві, так що розташовуйтеся зручніше і керуйте вашим конем так, щоб злетіти по кар’єрних сходах. Стільки справ ви зможете зробити зараз! Таких вершин досягти! Але це за умови, що ви будете щиро, з любов’ю підходити до будь-якого завдання.

ТЕЛЕЦЬ

Справжня велика любов чекає вас на цьому тижні. Можливо, ви познайомилися на вечірці і відразу зрозуміли, що ця людина – ваша. Або ці відносини більш давні, але усвідомлення близькості і глибини почуття прийшло тільки зараз. Якщо ваша діяльність пов’язана з творчістю, дітьми, активним відпочинком або організацією свят і розваг, можете розраховувати на збільшення доходів. Якщо давно подумує про інвестування, саме час до них приступити.

БЛИЗНЮКИ

Новий роман набуває все більш зримих обрисів, події розгортаються дуже швидко. За вами будуть активно стежити, а вам необхідно зберігати все в таємниці – якщо ви побоюєтеся злякати свою удачу. Це правильно, плітки вам ні до чого. Може трапитися і так, що близька людина запропонує вам екстремальну розвагу! Якщо ідея здасться привабливою, погоджуйтеся.

РАК

Ви глибоко загрузнете в проблемах колеги протилежної статі. Можливо, причина в тому, що ця людина вам давно подобається. У будь-якому випадку, навіть якщо ви поєднаєте приємне з корисним, ні від кого в вашому оточенні не убуде. Дійте сміливіше! Вам почнуть виявляти знаки уваги, влаштовувати побачення в красивих місцях зі смачною кухнею, балувати сюрпризами, дарувати милі серцю дрібнички. Задоволень (якщо ви собі дозволите), на цьому тижні буде багато!

ЛЕВ

Положення планет виведе на перший план для вас відносини з партнером. У цій сфері на вас чекають взаєморозуміння, гармонія. Можна тільки по-доброму позаздрити! У багатьох з’явиться спільне хобі – наприклад, танці або збирання пазлів. Джерелом великої радості будуть діти, вони подарують багато приводів для гордості. Ті з вас, хто мріє стати батьками, з високою часткою ймовірності в червні зможуть зачати.

ДІВА

Велика завантаженість на роботі не завадить  в особистому житті. Знайомитися, фліртувати, закохуватися в червні велять зірки. Приємна поїздка і відпочинок з новими знайомими в новому оточенні – це чи не найкращий відпочинок для Дів? Ось і ви, відправившись в спонтанну подорож, зможете не тільки відпочити, а й отримати нові знання. Які? Дізнаєтеся на цьому тижні.

ТЕРЕЗИ

Складний період, імовірний непотрібний ризик в фінансових справах – ви можете необдумано взяти кредит, який важко буде повернути, або хтось із ваших кредиторів згадає, що за вами є боржок. Чекають непрості переговори, з’ясування стосунків. У стосунках із партнером зараз теж не найкращий час. Можливі конфлікти. Найвірогідніше, що виникнути вони можуть також через гроші. Тому наберіться терпіння і намагайтеся бути терпимими до інших, вичекати час свого успіху.

СКОРПІОН

Сварки і навіть скандали через гроші дуже вірогідні на цьому тижні. Щось вислизає від вашої уваги, через що ви не бачите картину того, що відбувається цілком. Секрети мадридського двору навколо вас не можуть не дратувати. Таємне стане явним. Однак не засмучуйтесь. Уже зовсім скоро на вас чекає період шаленого успіху у всіх сферах. Усе налагодиться. Будуть і нові знайомства, і нові пропозиції, і несподівані прибутки. Ближче до кінця тижня вас, ймовірно, будуть запрошувати на святкові банкети. Не ігноруйте їх – в неформальній обстановці вам вдасться врегулювати питання, які ніяк не піддавалися в офісі.

СТРІЛЕЦЬ

Ваша активна діяльність і допомога знайомих дадуть відмінний результат. За що б ви не бралися в цей час, ваші починання чекає великий успіх. Однак для тріумфу краще зберігати таємницю, поки не варто розповідати навіть друзям. Високих результатів там, де потрібне вміння говорити і домовлятися, а також переконувати і продавати, ви зумієте досягти в кінці тижня.

КОЗЕРІГ

Непрості розмови з начальником навряд чи приведуть до бажаного результату. Керівник буде годувати вас обіцянками, відкладаючи вирішення важливого і актуального для вас питання на потім. Вам залишається тільки чекати. Наберіться терпіння. Великої уваги до себе вимагають грошові питання. Якщо ви комусь винні, постарайтеся повернути борг до неділі. Якщо винні вам, то, швидше за все, ви отримаєте цю суму назад. При необхідності займіться страхуванням майна та оформленням власності – зірки цьому посприяють.

ВОДОЛІЙ

Багато що у вашій кар’єрі залежатиме від особистих стосунків  із начальством. Дуже добре, якщо між вами «пробігають іскри» і взагалі, шеф вам симпатизує – це може позитивно позначитися на вашому кар’єрному зростанні. Якщо зумієте завоювати його прихильність, вважайте, половину справи зроблено! Саме особисті симпатії можуть виявитися вирішальними в таких питаннях, як нова посада, особистий заробіток. Але не зловживайте цим.

РИБИ

Стреси і хвилювання можуть викликати нездужання, і ви це, на жаль, відчуєте повною мірою. Намагайтеся використовувати всі можливі способи для того, щоб знизити свою тривожність. Приймайте розслаблюючі ванни, пийте трав’яні відвари. Різні нетрадиційні способи оздоровлення викличуть ваш інтерес на вихідні. Зберіть інформацію про кожен із них. Зараз ви будете перебувати під захистом планет, і це піде вам на користь. Уникайте підвищених фізичних навантажень і стресових ситуацій, включіть в раціон продукти, багаті калієм (мед, горіхи, сухофрукти).

zakarpatpost.net