Чоловіка привітали з днем народження 10 000 людей

Кріс Феррі з Нью-Джерсі (США) отримав тисячі телефонних дзвінків та смс після того, як його сини-жартівники розмістили його мобільний номер на білборді.

Повідомлення було розміщено на рекламному щиті на шосе біля Атлантик-Сіті. Поруч із обличчям іменинника знаходився надпис: «Побажайте нашому татові щасливого дня народження» з номером телефону та підписом: «люблячі сини».

62-річний чоловік розповідає, що окрім звичайних привітань отримував ще й такі виклики, коли дозвонювачі починали заводити розмови про особисте життя та ділитися спогадами.

«Мені дзвонили цілий день, постійно вітали, задавали усілякі питання та розповідали про свій найбільш пам’ятний день народження», – розповідає Кріс.

Протягом усього дня він не міг зробити єдиного виклику, оскільки незнайомці його фактично завалили дзвінками.

«У свій день народження я не міг користуватися телефоном так, як робив це зазвичай», – каже чоловік. «Я лишень відповів на один дзвінок, а вже отримав повідомлення про три пропущені виклики».

Кріс каже, що він добре розважився, попри те, що ця витівка перетворила один день з його життя на суцільний хаос.

– Я зрозумів, що це жарт, і мені він сподобався, але потім я подумав: «Боже, це ж я цілий день буду тільки те й робити, що відповідати на телефонні дзвінки».

Його син, Кріс-молодший, каже, що постійно розігрує свого батька, але цей жарт вважає найкращим з усіх, що він коли-небудь втівав.

zakarpatpost.net