АНОНС. Чому ми подобаємося тим, хто не подобається нам

Що робити, щоб кохання було взаємним

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Часто як дівчата, жінки, так і хлопці, чоловіки  питають: «А чому я не подобаюсь тим, хто подобається мені. І навпаки – мене люблять ті, хто мені абсолютно байдужий».

Ця теза звучить настільки часто, що ті, хто планує побудувати стосунки, починають хапатись за першу ліпшу людину, яка трапляється на шляху, тільки б бути з кимось, побоюючись самотності, адже й так усі стверджують, що знайти взаємне кохання дуже важко і майже нереально. Насправді все не так, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Але чому тоді справді виникають ситуації, коли до нас виявляють симпатію зовсім не ті люди, про чию прихильність ми так мріємо.

Газета «Неділя Закарпатські новини» спробувала проаналізувати ситуацію і знайти відповіді на ці питання.

Різні соціальні прошарки

Любов, як іскра, що пробігає між людьми. Вона може спалахнути одночасно у душах двох людей, а може загорітися в серці лише когось одного. Це нормально і зовсім не якась трагедія, як описують письменники у романах, накручуючи емоції читачів та драматизуючи події.

Та й усьому є цілковито логічне пояснення. Просто кожному з нас слід глибше зазирнути в себе, а не скиглити і нарікати на важку долю.

Чи може, скажімо,  хлопець-панк сподобатись молодій вчительці з класичними традиційними поглядами на життя? Так, може, але, скоріше, вона обере людину, схожу на себе. Чи може слюсар зустрічатися з дочкою народного депутата, яка й сама заробляє по кілька мільйонів на місяць? Навряд чи… адже її цікавлять хлопці з іншого виміру, тобто з соціального прошарку, який близький до того, в якому вона живе. Чи може прибиральниця, нехай навіть молода і вродлива, чекати взаємності від директора відомої корпорації? Навряд чи. Сама по собі професія тут ні до чого. Адже будь-яка робота, яку ми виконуємо, цінна і потрібна. Просто люди, які живуть у певному соціумі, мають свої стандарти, свої погляди на життя, свої критерії щодо підбору партнерів.  Симпатія, звісно, виникнути може між будь-ким, але дуже рідко вона може перерости у більш серйозні стосунки.

Які ще є види вбивчих стосунків і як їх уникнути?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 17 травня.

zakarpatpost.net