Руки будуть, як у мoлодої дiвчинки. Закарпатка поpадила мeтод, який pозгладить шкіpу на pуках з пеpшого pазу

Тепеp у мене pуки, як у мoлодої дiвчинки. Сyсідка поpадила мeтод, який pозгладить шкіpу на pуках з пеpшого pазу.

Цей секpетний рецепт pозгладить шкіру на руках в 2 секунди!  – пише ukrainians.today

Шкіра рук вимагає особливого догляду, адже вони завжди на виду. Не дарма кажуть, що по руках жінки можна визначити її вік. Повернути рукам молодість не так складно, і ми навчимо Вас як!

Шкіра рук має дуже невеликий жировий прошарок і, отже волокна колагену і еластину починають руйнуватися, ефект старіння стає більш помітним. Постійне миття і вплив різних хімічних речовин можуть мати великий вплив на них, так що не дивно, що вони вимагають додаткового догляду.

Експерти кажуть, що яєчний білок допомагає відновити еластичність. Це дуже просто – взяти яєчні білки і змішати їх з однією столовою ложкою меду. Потім змастити руки цією сумішшю і дайте їм висохнути. Змийте маску теплою водою і нанесіть на руки трохи кокосової олії. Ви відразу помітите результат.

Картопля може зробити ваші руки гладкими знову. Відварити кілька картоплин середнього розміру і розімніть їх за допомогою вилки. Додайте 2 столові ложки оливкової олії, меду і молока і поставте цю суміш в холодильник. Нанесіть суміш 2-3 рази в тиждень, і нехай залишиться на руках протягом приблизно 15 хвилин. Вимийте руки теплою водою.

Олія шипшини допоможе вам повернути еластичність і молодість ваших рук, і ця олія також дуже поживна. Масажуйте руки кожен день з цією олією і не змивайте її.

Лимон і цукор. Видавіть трохи лимонного соку і змішайте його з такою ж кількістю цукру і втирайте цю суміш на руки, щоб покращити мікроциркуляцію. Промити руки теплою водою і потім холодною.

Мигдальна олія. Наносіть на шкіру рук мигдальну олію, а потім опустіть їх в холодну воду приблизно на 5 хвилин, а потім нанести жирний крем. Надіньте бавовняні рукавички на руки і залишити їх на ніч. Вранці ваші руки будуть повністю зволоженими.

Дуже добре застосувати невелику кількість вазеліну на руки, зробити масаж і надіти бавовняні рукавички і залишити на ніч.

Уникайте використання дуже гарячої води, так як це може збезводнити їх. Замість цього використовуйте теплу або холодну воду.

Захистіть ваші руки від холоду.

Завжди носіть рукавички, коли на вулиці холодно, тому що вони є найбільш вpазливими.

zakarpatpost.net