Чому закарпатці втекли з власного весілля

Ми з Танею – не з лякливих. Ще студентами могли утнути таке, що тримайте мене семеро. Одному однокурснику, який весь час капав на нас у деканат, якось надіслали вітання з Новим роком – від Адольфа Гітлера. А нашій відомій в універі брехушці Вірі написали лист – від Вєрки Сердючки, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

То й весілля у нас із Танею було галасливим. І всі сипали жартами як небо узимку снігом. А потім ми вирішили, що треба зробити щось ну вже дуже цікаве. І просто взяли і втекли – зі свого весілля. Гості вже захмеліли і не одразу зрозуміли, що молодих нема.

А ми пішли гуляти парком. Нам назустріч усміхалися люди. Бо то нечувано, щоб наречені блукали десь одні – без свити. З нами перефотографувалося півміста. А хтось нам навіть купив букет.

А вранці, нагулявшись досхочу, ми повернулися додому. І стали жити далі. І що ви думаєте? Містом після нашого весілля поповзли різні чутки. Жінки казали, що я кинув свою наречену. А чоловіки стверджували, що це вона мене кинула. І після цього ви будете говорити, що не існує гендерного поділу в природі?

Василь КАРПЕНКО, газета «ПОРАДИ», ексклюзивно для zakarpatpost.net