Де зараз Москаль і чим він займається після поразки Порошенка

Геннадій Москаль, який подав заяву на звільнення з посади голови Закарпатської ОДА, перебуває у відпустці. Про це він розповів Gazeta.ua

Москаль приїхав у п’ятницю на з’їзд партії “Європейська солідарність”.

“Поки я у відпустці. Аж до кінця серпня. Бо я за весь період, ні у Луганській, ні в Закарпатській області у відпустку не ходив. Тому повністю використаю своє конституційне право на відпочинок і закон. А що буде далі? Послухаю тут. Я гість, подивимося. Кажуть, 7 раз треба приміряти, а потім вирішувати”, – сказав він.

Чиновник розповів, що досі очолює обласну організацію “Блок Петра Порошенка – Солідарність”.

“Оскільки йде перереєстрація і перейменування, сьогодні скажуть. Будуть перевибори, треба буде міняти статус — не треба. Я прийшов сьогодні послухати”, – зауважив він.

Зміну влади Москаль назвав “політичним грипом”.

“У людей було сезонне захворювання. Знаєте, як йде грип, то не можна лікувати кожного, бо це не дасть результату. Треба дочекатися. Поки він пройде. Пройде і цей. Ми 2 рази проходили, ще був важчий грип — Ющенко. Тут хоч ніхто не кричав “Зе-лен-ський”. Боже, що було при Ющенку. Люди думали, що месія, посланий Богом Ісусом Христом для спасіння української нації. Ну і чим кінчив? Бомжом. Янукович. Я робив у Луганській області, коли Партія регіонів у розквіті була. І чим закінчив? Вигнанцем і людиною, яка засуджена, хоча і заочно.

Українці мають трошки заспокоїтися. Цей грип політичний пройде. Я не вірю в золоту рибку. Я бачу по всій Україні — відсутність грошей. На будь-які програми приходять копійки, інше — все глухо, як в танку. І те, що говорить сьогодні Кабінет міністрів, це треба розділити на 100 і з нього знайти корінь. Грошей немає. Без грошей ці реформи, які проводилися, вони завели країну абсолютно в тупик. Їх, щоб далі проводити, треба кошти. І треба мати надію, що ці реформи принесуть щось у казну. А не тільки з казни брати”, – розповів Москаль.

zakarpatpost.net