“Вітаю!Сьогодні мій друг Юрій Скрип подзвонив і попросив підійти на Замкову гору в район турбази., – йдеться у повідомленні. – А вся справа ось в чому:-під час прогулянки Юра побачив групу людей які грузять деревину у вже знайомий багатьом Хустянам білий мерседес який належить пану Костю І.Е..

На запитання чи є належні документи на рубку полився поток матюків!Скрип дістав телефон і хотів викликати поліцію,але пан Костю вихопив телефон зі словами-“всьо!ісе вже муй телефон!”На спробу Скрипа повернути телефон Іван Костю почав бійку(з ним було ще 4 робітників)..Скрип дав йому відсіч і той ,дуставши по смолях мусів повернути телефон.Скрип викликав поліцію..і поки вони їхали на місце подіі Іван Костю &компані вдало втекли з місця пригоди..

Ніяких документів на рубку вони звісно не мали,а зрубані дерева тупо продають на дрова.Пні маскують поливаючи відпрацьованою оливою щоб виглядали як давно зрубані і закопують!Поліція прибула на виклик і взяла пояснення,заяву про напад Скрип писати не став,але якщо будуть на нього наїзди то напише..Даний пост прошу вважати як звернення до правоохоронних органів,щоб розібралися з тими самовільними рубками.

Екологи теж зверніть увагу!

Відео і фото додаю,робіть висновки!Всіх небайдужих до нашого лісу прошу обєднатися для вирішення цієї проблеми!”

А ось як коментують закарпатці публікацію:
  •  Скільки вже було за це сказано і ніяких дій ні з якого боку!!!Чиновникам не має діла ні до чого!!
  •  Таких козлів, вибачте за сленг, що вирубують дерева на Замковій горі, треба обов’язково покарати..у них відсутнє розуміння, що вони роблять з майбутнім нашого міста…покарати!
  • Без заяви,мені чомусь здаєтья,винні покарані не будуть.

zak arpatpost.net