Знаєте старовинну закарпатську страву, станьте учасником нашого конкурсу

Унікальний закарпатський рецепт отримає подарунок

Міжгірська ріплянка (Закарпаття), поліський каврук (Волинь), лемківська мачанка (Тернопільщина), галицький сирник (Львівщина) – це тільки маленька частина зі списку унікальних традиційних страв, котрими славляться регіони України. Кожна господиня, готуючи їх, має свої секрети, які передаються у родині з покоління в покоління.

А скільки страв є забутими або такими, які готують вкрай рідко! Ви маєте рецепти таких страв? Можливо, вам дістався у спадок від матері-бабусі сімейний рецепт? Або ж ви полюбляєте готувати традиційні страви, популярні у вашому населеному пункті чи регіоні? Тоді поділіться з газетою «Домашня кулінарія» та сайтом zakarpatpost.net оригінальними рецептами, додайте своє фото (чи фото рідних) із готовою стравою – і станьте учасником нашого кулінарного конкурсу «Рецепт у спадок». За підсумками місяця на переможців чекають призи.

Відправити  рецепт з фото можна на електронну адресу info@nedilya.net або на адресу: 88000, м. Ужгород, пл. Корятовича, 2/6 (із позначкою «Рецепт у спадок»), або у приватні повідомлення сторінки zakarpatpost.net – закарпатські новини.

Беріть участь і вигравайте призи!

Здивуйте усіх смачненьким!

zakarpatpost.net