Яка вартість дач на околицях Ужгорода. Думка спеціаліста

Про це у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» газеті «Закарпатські оголошення» розповіла ріелтор з Ужгорода Беата Мендел.

– Які райони вважаються найдорожчими в Ужгороді?

– Тут важливо, про які саме об’єкти йде мова. У центрі, звісно, найдорожчі і будинки, і квартири. Це – Корятовича, Дружби. А зараз дорогою є ще й Червениця. Те, що ближче до супермаркетів, транспортної розв’язки – завжди дорожче. Але тенденції змінюються. Якщо мова йде про будинки, то люди йдуть жити і в Кам’яницьку Гуту, і в Сторожницю, і в Минай. Зараз межі елітності розширилися. У більшості ужгородців є автомобілі і прив’язки до центру міста та загального транспорту немає. Загалом місто розширилось і частково поглинуло довколишні села. І хоча історичний центр залишається традиційно дорогим, та жити там важкувато. Часом люди зі Сторожниці дістаються до роботи скоріше, ніж я із одного боку мосту на інший. Бо я там стою в заторах, а вони їдуть об’їзною. Крім того, квартири як у Малій, так і у Великій Рафанді, завжди були в ціні.

– А дачі в селах… Яка їхня вартість?

– Можна купити навіть від 5 тисяч доларів. Але це буде така хатинка, де є тільки світло, із вбиральнею на вулиці. Продаються будинки (наприклад, уже з усіма комунікаціями, з цегли та саману) в межах 20 тисяч. А це – альтернатива однокімнатній квартирі. Якщо люди похилого віку хочуть попрацювати на землі, для них таке житло – дуже хороший варіант.

Хочете продати чи купити будинок чи квартиру? Знаходьте покупців чи омріяну нерухомість на сайті ogoloshennya.net.

Подавайте оголошення і насолоджуйтесь успішним результатом.

Подати оголошення легко і просто.

Також ви можете замовити рекламу на сайті ogoloshennya.net.

Детальна інформація за тел.: (050) 222-50-50, або (067) 666-90-90.

zakarpatpost.net