Нечувано! Ужгородські депутати пішли проти волі людей! Бронзове страхіття на Набережній залишиться!

Ужгородці двічі голосували за те, аби страхіття прибрали! Люди вибирали навіть місце, куди пам’ятник перенести… і все марно!!!
На сесії Ужгородської міськради у четвер депутати не підтримали зміну місця розташування монументу жертвам Голодомору «Свіча пам’яті».

Отже, зліплена так-сяк потвора автора Ігора Гречаника, виконана на замовлення екс-голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля за колосальні кошти – 4,5 мільони гривень, залишилась.

Міським депутатам абсолютно начхати на думку виборців, їх не хвилює те, що чудовисько відлякує ужгородців та туристів, що цей пам’ятник паплюжить святу пам’ять невинно закатованих голодом українців.

Не вкладається в голову, якими ж треба бути байдужими до думки людей, аби прийняти таке безвідповідальне рішення!

Це дійсно пряме нехтування думкою громади! За результатами голосування ужгородці пропонували перенести плід фантазії столичного скульптора з набережної Незалежності на вулицю Тиху, що біля підніжжя Кальварії, де розташоване найстаріше кладовище, повідомили у прес-службі Ужгородської міськради.

“На сесії Ужгородської міської ради депутати не підтримали зміну місця розташування монументу жертвам Голодомору «Свіча пам’яті» – із набережної Незалежності (біля медичного факультету УжНУ), на вулицю Тиху (підніжжя Кальварії)” – повідомили у прес-службі мерії.

Отже, виникає питання, для чого Ужгороду депутати, які діюить всупереч волевиявленню тих, хто їх обирав? Хто лобіював питання про те, аби страхіття залишилося? Чому чиновники від самого початку дозволили встановити монстра? Чому коли журналісти спілкувалися з Гречаником під час відкриття пам’ятника, вони намагалися перервати розмову і постійно втречалися, наголошуючи, аби не задавали автору незручних питань?

Невже всі ці голосування були лише для “галочки”?

Позиція zakarpatpost.net у питанні перенесення пам’ятника залишається незмінною і ми й надалі добиватимемося перенесення потвори з Набережної в безлюдне місце!