Чи знаєте ви, що до школи Зеленський пішов у Монголії і знав монгольську

Володимир Зеленський пішов до школи у 8 років у Монголії, не поспішав одружуватись і дружину шукав розумну, а не домогосподарку. Перша леді не любить фотографуватися, донедавна не дозволяла чоловікові виставляти у соцмережах  її знімки, а вбрання завжди вибирає від українських дизайнерів. А ще саме вона прописувала у сценарії риси характеру головного героя серіалу «Слуга народу» Голобородько, який у виборців асоціюється з Зеленським.

Він не розпускає сентименти, любить кепкувати… особливо над політиками…  і так дожартувався, що став Президентом.

У 16 років Зеленський виграв ґрант на безкоштовне навчання в Ізраїлі, але за кордон не поїхав, бо його батько був проти цього. Під час передвиборчої кампанії також говорив українцям про три шляхи – плисти за течією, виїхати жити за кордон і змінити щось вдома. Для себе цей шлях, очевидно, він вибрав ще з юнацьких років.

Сам про себе каже, що дуже любить смачно поїсти і має звірячий апетит, який йому доводиться стримувати, аби бути в формі.

Постать Володимира Зеленського нині обговорюють всі… і не  лише в Україні, але й у світі.

Його перемога на виборах стала неочікуваною для багатьох. Його таємничий характер дає ще більше підстав для розмов. Адже що він хоче насправді – не відомо ні експертам, ні аналітикам, ні політикам…. Хіба що його найближчому оточенню та родині.

А чи знаєте ви, що восьмирічним хлопчиком маленький Володя пішов до школи у Монголії, хоча батьки в нього українці і народився він у Кривому Розі. Тоді він навіть розмовляв монгольською, але потім забув чужу для себе мову.

Його батька, математика за освітою, в азіатську країну направили на будівництво  гірничо-збагачувального комбінату. Мама займалася інженерними технологіями.

Утім сам Володимир у дитинстві мріяв стати прикордонником, а пізніше – дипломатом або перекладачем.

Однак після повернення в Україну почав відвідувати театральний гурток, займатися спортом. Тим не менше, після школи вступив до місцевої філії Київського економічного університету, вибравши для себе юридичну спеціальність.

Але творчість все одно брала гору, тому він одразу долучився до команди КВН, спочатку ставив танцювальні номери, а згодом вийшов на сцену.

«95 квартал» разом із друзями Зеленський створив у 1997 році, коли йому було 19 років. Сценарії писав сам.

На цій сторінці біографії зупинятись не будемо, бо про неї відомо найбільше. Також він знявся в багатьох фільмах, був продюсером «Інтера» і на пост Президента пішов з каналу «1+1».

Далі – читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня.

zakarpatpost.net