У мережі з’явився тизер до фільму “Захар Беркут”, що знімався на Закарпатті. ВІДЕО

Прем’єра фільму в Україні запланована на 10 жовтня 2019 року.

У Мережі опублікували перший тизер-трейлер українського історичного екшена “Захар Беркут”. Про це йдеться на офіційній сторінці “ДержКіно України” у Мережі “Фейсбук”, передає ТСН.

“Тизер-трейлер для України доволі новий формат, традиційно з таким типом контенту працюють голлівудські мейджори на етапі, коли ще триває робота над постпродакшеном фільму. Масштаб проекту досягнув такого рівня для нашої індустрії, що треба робити трішечки більше, ніж завжди. Сподіваюсь, глядачі це оцінять”, – заявив продюсер стрічки Єгор Олесов.

Відео також з’явилося на офіційній YouTube-сторінці FILM.UA Group.

Фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва з українського боку створений компанією Kinorob та Cinema Day за підтримки Держкіно. “Захар Беркут” – повнометражний художній фільм української студії Kinorob, знятий за мотивами однойменної повісті Івана Франка.

Читайте також: Ахтем Сеітаблаєв отримав орден від президента за фільм “Кіборги”

Українська команда на чолі з Ахтемом Сеітаблаєвим відповідає за всю творчу та змістовну частину “Захара Беркута”, а голлівудські партнери – Джон Вінн, Джефф Райс, Юрій Карновський та Раджа Коллінз забезпечують комунікацію з міжнародним акторським складом стрічки та допомагатимуть з просуванням проекту на північноамериканському ринку.

Автори сценарію: Ярослав Войцешек, Річард Ронат Ронат за мотивами повісті Івана Франка “Захар Беркут”.

У ролях: Алекс МакНіколл, Роберт Патрік, Поппі Дрейтон, Томмі Фленаган, Андрій Ісаєнко, Цегмід Церенболд, Олег Волощенко, Рокі Майерс, Аліна Коваленко та ін.

Знімання стрічки відбувалося в Карпатах та під Києвом. Серед відомих місць зйомок було озеро Синевир та Манявський водоспад. За словами режисера, фільм знімали англійською мовою, але для українського прокату всю стрічку буде дубльовано українською.

Нагадаємо, на початку 2020 року у широкий прокат вийде стрічка під назвою “Віддана”, що є екранізацією роману Софії Андрухович.

zakarpatpost.net