Хто із наших землячок потрапив до журналу «Успішні жінки Закарпаття» 2019?

Щаслива жінка повинна бути успішною у всьому: в роботі, в коханні, у вихованні дітей, у реалізації своїх мрій. Здавалося б, сумістити все це настільки складно, що навіть неможливо. Але ні! На Закарпатті багато жінок, які зуміли поєднати в собі всі ці якості, є фінансово незалежними, впізнаваними і постійно надихають до позитивних змін інших.

Газета «Неділя Закарпатські новини» завжди вражає читачів своїми унікальними цікавими проектами і цими днями уже втретє побачили світ «Успішні жінки Закарпаття» 2019 року.

У журналі зібрано імена тих закарпаток, які не просто створили для себе формулу успіху, але й готові поділитися нею з іншими, з тими, хто прагне зробити світ довкола себе кращим, бути корисним для людей.

«Сучасний технологічний світ змушує представниць прекрасної половини виживати у світі так званого «успіху заради успіху», – йдеться у передмові до журналу «Успішні жінки Закарпаття» 2019 року.

Уміти зберегти свою внутрішню жіночність, уміти відмежувати все зайве та руйнівне, мудро направляючи внутрішню енергію та силу для успішної беззаперечної реалізації в усіх сферах життя: стосунки, сім’я, діти, кар’єра – найголовніше завдання успішної жінки».

Отже хто вони, успішні жінки Закарпаття 2019 року?

Купуйте журнал «Успішні жінки Закарпаття». Придбати його можна у кіосках області або замовити за тел.: (050) 222-50-50.

zakarpatpost.net