Чи знаєте, ви яку роль у житті Зеленського та його дружини зіграв «Основний інстинкт»

Чи не найцікавішою сторінкою біографії президента є його особисте життя, тим більше, що Олена є людиною не публічною, не любить виносити своє життя на публіку, не любить фотографуватися і донедавна навіть чоловікові забороняла виставляти в соцмережах її фото.

Романтика, прогулянки під місяцем, палкі обійми на людях – не про Володимира та Олену. Однак останнім часом вони без комплексів цілувалися на публіці. Особливо під час передвиборчої кампанії.

Пара вчилася в одній школі, але в паралельних класах. Та з тих часів Володимир Олену Кияшко, саме таке прізвище вона мала до заміжжя, не пам’ятав. Тим більше, що серед дівчат користувався шаленою популярністю.

Познайомились вони, коли поверталися з кінотеатру. Тоді Володимир разом з другом побачили двох дівчат і з’ясувалося, що вони разом ходили до школи. В руках у Олени була відеокасета з фільмом «Основний інстинкт» – Володимир попросив її подивитися і під цим приводом взяв у майбутньої дружини номер телефону.

На той час дівчина зустрічалася з іншим хлопцем, але заради Володимира покинула його. При цьому поведінка майбутнього президента була гідною, він не викликав суперника на дуель, а порадив Олені самій зробити вибір і вона обрала його.  За словами жінки, зачарував він її порядністю, інтелігентністю, веселим норовом, а також тим, що з ним ніколи не було нудно.

Далі – читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня.

zakarpatpost.net