Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 8 червня

День на Закарпатті був багатим на події.

Щаслива жінка повинна бути успішною у всьому: в роботі, в коханні, у вихованні дітей, у реалізації своїх мрій. Здавалося б, сумістити все це настільки складно, що навіть неможливо. Але ні! На Закарпатті багато жінок, які зуміли поєднати в собі всі ці якості, є фінансово незалежними, впізнаваними і постійно надихають до позитивних змін інших.

Газета «Неділя Закарпатські новини» завжди вражає читачів своїми унікальними цікавими проектами і цими днями уже втретє побачили світ «Успішні жінки Закарпаття» 2019 року.

У журналі зібрано імена тих закарпаток, які не просто створили для себе формулу успіху, але й готові поділитися нею з іншими, з тими, хто прагне зробити світ довкола себе кращим, бути корисним для людей.

«Сучасний технологічний світ змушує представниць прекрасної половини виживати у світі так званого «успіху заради успіху», – йдеться у передмові до журналу «Успішні жінки Закарпаття» 2019 року.

Уміти зберегти свою внутрішню жіночність, уміти відмежувати все зайве та руйнівне, мудро направляючи внутрішню енергію та силу для успішної беззаперечної реалізації в усіх сферах життя: стосунки, сім’я, діти, кар’єра – найголовніше завдання успішної жінки».

Отже хто вони, успішні жінки Закарпаття 2019 року?

Купуйте журнал «Успішні жінки Закарпаття». Придбати його можна у кіосках області або замовити за тел.: (050) 222-50-50.

Понівечені лавиці. Поламані дерева. Розбите серце міста….

Чого лише не було вже в Ужгороді.

А зараз на оновленій набережній Незалежності хтось розбив ліхтар.

Журналіст газети “Неділя Закарпатські новини” знайшов скло прямо на початку Липової алеї.

Вандали понівечили перший же ліхтар.

Хоча можливо скляний ковпачок впав і сам, але більш ймовірно, що хтось його таки розбив.

І поки у місті не буде належного відеонагляду, поки винних не каратимуть, таке триватиме.

На мості Масарика відкриті електрощитки.

Оголені дроти, напруга і небезпека прямо посеред дороги.

На дітей в Ужгороді чатує смертельна загроза. Прямо посеред пішохідної частини транспортного мосту відкриваються погляду оголені дроти. Вони  знаходяться на невеликій висоті, саме в зріст малої дитини.

Малюк будь-якої миті може схопитися за будь-який з них.

Тому закликаємо батьків бути уважними і стежити за дітьми.

Вогонь більше трьох метрів у висоту. Димова завіса і розгублені обличчя перехожих…

Що це горить в самому серці Ужгорода?

Опору мосту Масарика охопило полум’я.

Хтось підпалив сміття, яке нанесла вода.

Горять  не лише гілки дерев, яких там дуже багато, але й шини, пластик.

Це давно мали б прибрати, але чомусь цього не зробили.

У нас часто так. Як і й з пам’ятником жертвам Голодоморів, на який витратили цілих 4,5 мільйонів бюджетних грошей. Громада двічі голосувала за його перенесення, але депутати міської ради начхали на бажання своїх виборців і вирішили залишити залізного монстра на попередньому місці.

У проростках рослин немає калорій, але є елементи, що допомагають підтримувати здоров’я, гарний настрій і красу

Обкладинка свіжого номера газети «Поради ЗДОРОВ’Я»

– Останнім часом мене часто переслідувало відчуття втоми і настрій пропадав. Я звертався з проблемою до лікаря. Пройшов обстеження. Аналізи показали, що негативних змін в організмі немає, просто у мене затягнулася так звана весняна втома, коли організму не вистачає вітамінів і мікроелементів, яких у фруктах і овочах торішнього врожаю залишається до цього часу зовсім мало. Лікар порадила мені більше гуляти і пити вітамінні комплекси відповідно до мого віку, – пише в листі до редакції житель Мукачева Михайло Орос. – А син мого сусіда, студент медичного вузу, підказав ще один рецепт домашнього ліки: додавати в їжу паростки. Минулу весну я регулярно їв пшеничні і сочевичні проростки, пише газета «Поради ЗДОРОВ’Я».

Щоб отримати прорости, потрібно знати деякі нехитрі правила. Насіння слід добре промити холодною водою. Потім розкласти їх тонким шаром на великій тарілці і покрити марлею. Налити води стільки, щоб вона закрила насіння. Тримати в теплі і темряві до трьох днів. Не забувайте регулярно міняти воду. Готові проростки промиваємо. Щоденна норма – 50-100 г пророслого насіння. Додають проростки в кашу, йогурт, салат та інші страви.

Вийшов тизер до фільму “Захар Беркут”, що знімався на Закарпатті. Прем’єра фільму в Україні запланована на 10 жовтня 2019 року.

У Мережі опублікували перший тизер-трейлер українського історичного екшена “Захар Беркут”. Про це йдеться на офіційній сторінці “ДержКіно України” у Мережі “Фейсбук”, передає ТСН.

“Тизер-трейлер для України доволі новий формат, традиційно з таким типом контенту працюють голлівудські мейджори на етапі, коли ще триває робота над постпродакшеном фільму. Масштаб проекту досягнув такого рівня для нашої індустрії, що треба робити трішечки більше, ніж завжди. Сподіваюсь, глядачі це оцінять”, – заявив продюсер стрічки Єгор Олесов.

Це було у ті для когось лихі, а для мене – блаженні дев’яності, призабутої вже перехідної доби, коли життя було ще собачим, але закони – вже вовчими. Чесній людині у такі часи вижити практично неможливо. Відтак особисто за себе я зовсім не переживав.

Я відігравав у власному житті лишень епізодичну роль. Проте якщо брати моїх знайомих, то не всі вони погоджувалися на епізод, багатьом кортіло головної ролі.

Тому про більшість з них уже доводиться говорити у минулому часі. Інколи мені навіть здається, що така моя доля – утримуватися від власного життя, аби мати можливість колись розповісти про життя інших. Такий собі вічний свідок. А свідком бути значно краще, аніж підозрюваним. Не кажучи вже про звинувачуваного. Хоча і свідки у наш час не люблять довго жити.

Коли я вкрай вже заплутався в усіх цих ролях, вирішив вступити на юрфак, що був тоді наймоднішим факультетом в нашому університеті. Перед його випускниками відкривалися найясніші перспективи. Бо незнання законів не позбавляє від відповідальності.  Зате знання – запросто. Багато випускників легко влаштовувалися у бізнесі або у структурах, що наглядали за бізнесом. Врешті-решт це було практично те саме. Не бідував ніхто.

zakarpatpost.net