Гороскоп на тиждень. 10 – 16 червня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 10 по 16 червня – зростаючий місяць. Тиждень підходить для роботи з інформацією, укладення ділових угод, подорожей і коротких поїздок. Можна починати нові справи, вести переговори. Це хороший період для нових знайомств, романтичних побачень, зізнань у коханні. На вихідних необхідна підвищена увага за кермом, особливо в темний час доби. У фінансових сферах справи будуть налагоджуватися, а прибутки зростатимуть. Головне – будьте пильними і терпеливими.

 ОВЕН

В особистому житті вам запалять зелене світло. Положення планет подарує гарний і бурхливий роман, який якщо навіть не закінчиться одруженням, то точно запам’ятається вам надовго і зігріватиме серце приємними згадками. До вас будуть дуже добре ставитися, балувати вас, носити на руках і дарувати подарунки. Насолоджуйтесь любов’ю. Ви ж цього заслужили! І це чудово! Якщо буде можливість, візьміть відпустку, аби кудись відправитись разом із близькою людиною.

ТЕЛЕЦЬ

Відносини з колегами і коханими може нагадувати перетягування канату. Але все не так серйозно – ви зумієте настільки витончено обіграти будь-яку сварку чи конфлікт, що в результаті виграєте двобій і при цьому репутація партнера нітрохи не постраждає. Важливо тільки контролювати язик від грубощів. Ваші справи на роботі йтимуть чудово, очікуються прибутки і можливе укладання дуже вигідних угод.

БЛИЗНЮКИ

Ваші нововведення зроблять справжній фурор на роботі. Ви можете різко змінити дрес-код, і колеги почнуть вас наслідувати, або ваша активність на нарадах приверне до вас підвищену увагу начальства. Головне – не переборщити з оригінальністю. Ви вмієте справді здивувати і володієте даром красномовства, але майте на увазі, що треба не лише говорити, але й слухати. Будьте уважними до оточуючих, рахуйтеся з їхньою думкою.

РАК

Один з найромантичніших періодів. Фази місяця налаштують вас на любов і ніжні стосунки, а положення планет зробить надзвичайно привабливими для  протилежної статі. Не пропустіть шанс!  Зараз у сфері кохання у вас дійсно зоряний період. І стосуватиметься це всіх представників знаку, навіть одружених. У кого вже є родина, той зможе вдруге відчути, що партнер закохався і насолоджуватиметься увагою та ніжністю.

ЛЕВ

Хороший період для відпочинку всією сім’єю. Але варто ретельно вибирати місце – не потрібно їхати далеко від дому, можна відправитися в гості до друзів або орендувати дачу. Вам сподобається поїздка, яка буде пов’язана з якимись родинними справами. Чудово підійде пікнік на березі річки, або гірського джерела. Вогонь додасть вам енергії і сили, а вода заспокоїть гарячий норов, яким ви володієте.

ДІВА

Помітного погіршення фінансового становища не очікується. Швидше навпаки, положення планет може відкрити перед вами можливості заробітку в раніше незнайомих сферах. Правда, гроші ви отримаєте не відразу, доведеться трохи почекати. При цьому не поспішайте їх витрачати. Зовсім скоро ви зможете добре заощадити, якщо трохи зачекаєте, попереду різні акції та вигідні пропозиції. У родинному колі у вас все буде гаразд, головне – менше критикуйте оточуючих. Якщо випаде нагода на вихідні кудись поїхати, скористайтеся нею, але відпочинок обирайте не надто активний. Ідеально підійдуть піші прогулянки на невеликі відстані.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень почнеться дуже активно, ви будете займатися собою, своїм зовнішнім виглядом і підготовкою до пляжного сезону. Відповідно до фаз місяця розробіть план тренувань і спа-процедур – результат вас порадує. Особливо ефективним буде плавання. А от у стосунках із партнером можливі невеликі непорозуміння. Менше сперечайтеся і сприймайте інших такими, якими вони є. Це допоможе вам зберігати внутрішній спокій та гармонію як із собою, так і з близькими.

СКОРПІОН

Ви відчуєте сплеск енергії. Сила і впевненість в собі прибувають з кожним днем. Зараз ви здатні перевернути гори! Сміливо беріться за нові проекти! Вам таланитиме! Успіх супроводжуватиме всі ваші навіть найбільш необдумані починання. Ризикуйте і все вийде чудово. Вас надихатимуть перспективи на роботі і тепла дружня атмосфера в родині. Вихідні найкраще провести з близькими людьми на природі.

СТРІЛЕЦЬ

Непоганий період для того, щоб пройти обстеження – діагноз буде поставлений швидко і точно. Але до вибору фахівця підійдіть серйозно. Краще покладатися на класичну медицину, уникайте сумнівних польотів фантазії і походів по знахарів. На роботі у вас зростуть надходження, справи йтимуть дуже добре. Рідні також радуватимуть уважністю до вас. Вихідні на цьому тижні найкраще провести з людьми, які вам цікаві, вдома. Просто насолоджуйтесь приємними митями і радійте життю.

КОЗЕРІГ

У родині ви визнаний лідер. Всі чекають від вас кваліфікованої поради. Тому готуйтеся – доведеться не тільки роздавати рекомендації, а й відповідати за те, що ви сказали. Якщо раптом щось піде не так, близькі не втримаються від різкої критики. Вам доведеться відповідати за кожне сказане навіть у досить далекому минулому слово. На роботі особливих злетів не очікується, але тиждень пройде спокійно. Прибутки, хоч і невеликі, але будуть.

ВОДОЛІЙ

Якщо партнер буде готовий годинами слухати ваші душевні виливи і підтримувати розмову, ви багато чого йому вибачте. Зараз від своєї другої половинки ви чекаєте захоплення і взаєморозуміння. Якщо цього не буде, то і відносини можуть зійти нанівець. Але якщо ви відчуєте підтримку, то нагородите кохану людину вдесятеро. Фінансові справи на ньому тижні йтимуть добре. Хоч прибутки виявляться і не захмарними, але досить пристойними і вас порадують.

РИБИ

Завдяки положенню планет з’явиться шанс підвищити рейтинг на роботі, поліпшити репутацію. Але ви постійно будете відчувати вплив таємних недоброзичливців, які так і норовлять підірвати ваш авторитет. Заспокойтесь. Вони не варті вашої уваги. У житті завжди діє закон бумерангу, так що невдовзі кожен отримає за заслугами. Більше займайтеся собою і своїм здоров’ям. Питання самопочуття зараз для вас є найбільш важливим.

zakarpatpost.net