Закарпатка зникла після іспиту. Шукали дівчину всі. Куди ж вона поділася?

8 червня, близько 11.35 год, до поліції надійшло повідомлення від мешканця села Вербовець Виноградівського району про зникнення його доньки, яка напередодні зранку пішла на екзамен до місцевої школи і не повернулася.

Співробітники Виноградівського відділення поліції повернули додому неповнолітню мешканку села Вербовець. Життю та здоров’ю дівчини загрози нема.

Вчора, 8 червня, близько 11.35 год, до Виноградівського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця села Вербовець Виноградівського району про зникнення його доньки. Заявник повідомив, що напередодні зранку, близько 10.00 год, дівчина пішла на екзамен до місцевої школи і не повернулася. На телефонні дзвінки не відповідає.

Після кількагодинних пошуків самотужки, родичі звернулися за допомогою до правоохоронців.

Працівники слідчо-оперативної групи Виноградівського відділення поліції за складеним орієнтуванням почали пошуки дитини – опитали усіх родичів, знайомих, однокласників. Дівчинку знайшли у селі Боржава Берегівського району, куди вона прийшла в гості до подруги, однак не попередила про це рідних.

Зараз дитину повернули додому. Життю та здоров’ю розшуканої нічого не загрожує, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

zakarpatpost.net