Стали відомі імена перших кандидатів від партії Зеленського на Закарпатті

Партія чинного президента Укрїни Володимира Зеленського “Слуга народу” висуне 199 кандидатів у народні депутати по одномандатних округах, але робота над списком по мажоритарці ще триває.

 Ігор Кривошеєв
Ігор Кривошеєв

Про це повідомив глава партії Дмитро Разумков на брифінгу після завершення 9 червня в Києві з’їзду політсили, пише Закарпаття онлайн.

На з’їзді партія представила перших десять кандидатів на мажоритарних округах.

Зокрема, по округу №68 з центром у м. Ужгород від “Слуги народу” балотуватиметься художник, підприємець Юрій Кочут – один з ужгородських братів-ювелірів Кочутів.

 Юрій Кочут

Крім того, як стало відомо, політична партія “Слуга народу” висунула лідера команди Володимира Зеленського на Закарпатті Ігора Кривошеєва кандидатом у народні депутати по загальнодержавному округу під номером 37. І.Кривошеєв, судячи з його профілю в Фейсбуку, працює у в компании ComedyOrg event, яка займається організацією і проведенням весіль.

За словами Разумкова, партія “Слуга народу” остаточно визначиться з кандидатами, які балотуватимуться у Верховну Раду, після проведення постпраймеріз.

Він додав, що остаточну редакцію та перелік кандидатів у мажоритарних округах буде проголосовано й оприлюднено 10 червня, на другому етапі з’їзду “Слуги Народу”.

Як повідомлялося раніше, Центральна виборча комісія утворила 199 окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів на позачергових парламентських виборах..

Вибори відбудуться 21 липня.

zakarpatpost.net