Дизайнер інтер’єру з Ужгорода розповіла як найкраще облаштовувати дачні будиночки, сільські садиби

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» розповіла дизайнер інтер’єру Оксана МАЛЕШ з Ужгорода.

Що важливіше враховувати під час роботи – те, як має виглядати приміщення за правилами, чи те, як бачить його клієнт? Чи доводиться в чомусь переконувати замовників задля досягнення бажаного ефекту?

При оформлені сучасного інтер’єру все менше правил. Змішання стилів, така собі еклектика – це те, що диктує сучасна мода. А ще дизайнери в оформленні інтер’єру прагнуть все більшої індивідуальності. Якщо клієнт хоче сині і помаранчеві стіни, і саме так він уявляє своє комфортне життя – ОК, задача дизайнера зробити все так, щоб було гармонійно і стильно. Інша справа – ергономіка. Якщо клієнт хоче саме цю шафу і саме в цю кімнату, а вона за  габаритами ну зовсім не підходить, тут уже потрібно наполягати. Інакше пройде час , кожного дня йому буде незручно нею користуватись.  Та він її зрештою зненавидить, а заодно і дизайнера, що не переконав…

Дачні будиночки, сільські садиби як найкраще облаштовувати?

На мою думку, саме вже розташування нашої області в серці Карпат підказує, що який стиль при облаштуванні потрібно вибрати. Має бути багато дерева, натуральних матеріалів і природних кольорів. Саме це хочеться  бачити в дачних будиночках і садибах.

zakarpatpost.net