У родині Зеленських дуже люблять не лише гумор, але й тварин

Одружилися Володимир Зеленський із Оленою аж через 8 років після знайомства, коли почуття переросли в любов. Пара багато часу проводила разом і змагалася в інтелектуальних поєдинках. Справжні почуття між ними спалахнули саме тоді, коли вони разом почали писати тексти сценаріїв. Олена працювала автором (і працює до сьогодні) у 95 кварталі, хоч і закінчила будівельний факультет Криворізького технічного університету, за фахом є архітектором.

Пропозицію Володимир Зеленський зробив коханій у кінотеатрі після перегляду фільму про щасливе сімейне життя.

Від шлюбу Володимир не те що боявся, але йому не хотілося брати на себе відповідальність за виховання дітей, адже розумів, що рано чи пізно у сім’ї вони з’являться.

«Оскільки ми народилися за радянських часів, коли вважалося, що народжувати дитину, не будучи в офіційному шлюбі, недобре, ми і прийняли рішення зіграти весілля», – розповів виданню «Полеміка»  Зеленський.

Під вінець Олена пішла у біло-рожевій сукні. Вона не хотіла бути як інші наречені і обрала собі власний стиль. Вбрання їй справді личило і підкреслювало правильність вибору.

Згодом Володимир Зеленський став чудовим батьком, якого діти дуже люблять. Доньці Олександрі зараз 12 років, а сину Кирилу – 4.

У родині дуже люблять не лише гумор, але й тварин. Сім’я має папугу, швейцарську вівчарку,  чорного цвергшнауцера, морську свинку та рибок. Донедавна у них жив і кіт, але нещодавно помер.

У сім’ї Зеленських немає диктатури, всі рішення приймаються разом, хоча Олена не заперечує, що лідером є Володимир і останнє слово завжди за ним.

Далі – читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня.

zakarpatpost.net