Ізраїльські вчені запевняють, що знайшли ліки від раку, які стануть доступні протягом року

Дослідники з Ізраїлю зробили сміливу заяву, що винайшли ліки від раку, які будуть ефективними для всіх форм захворювання.

Фармацевтична компанія Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd (AEBi) також заявила, що  у медикамента практично не буде побічних ефектів, а лікування займе всього кілька тижнів.

Представник компанії Ден Арідор каже: «Ми вважаємо, що через рік зможемо запропонувати повне вилікування від раку.

Ефект дії ліків можна буде побачити уже з першого дня лікування, яке триватиме лише кілька тижнів, вони матимуть мінімум побічних ефектів та коштуватимуть значно менше, ніж більшість видів препаратів від цього захворювання».

Доктор Ілон Морад каже, що їхній винахід, який називається MuTaTo (багатоцільовий токсин), буде діяти як антибіотик для ракових клітин. Ці ліки підійдуть для пацієнтів з будь-яким видом раку.

Досліди було проведено на мишах і в усіх випадках результати були позитивні.

Доктор Морад стверджує, що лікарський засіб запобігає мутації хвороби, тож люди будуть повністю вилікувані за лічені тижні.

Ця гучна заява викликала появу великої кількості скептиків щодо ефективності винайденого препарату.

Лес Фантляйдер, менеджер з питань охорони здоров’я в E Squared Capital Management, заявляє: «Я б, звісно, хотів, щоб ці ліки були максимально ефективними у боротьбі з раком , але я не вірю цим лікарям через те, що не було проведено жодного дослідження на людях».

zakarpatpost.net