Перші в світі семерняшки відзначили 18 років! Ви тільки подивіться як вони виглядають зараз

Сім’я Маккогі відразу стала знаменитою. У 97 році Кенні народила сім малюків близнят. Новина про народження 3 дівчаток і 4 хлопчиків швидко обійшла всі світові ЗМІ. Це була перша в історії благополучна поява на світ семерняшок.

Ті, хто виховували двох або трьох близнюків, добре зрозуміють, наскільки складним виявилося становище Маккогів, яким одночасно довелося виховувати сімох малюків. Але Кенні і Боббі не здалися, близнюки не були обділені турботою і батьківським теплом, росли в дружній родині, пише intermarium.

У 2015 році семерняшкам виповнилося 18 років. Вони стали дорослими і вже визначилися зі своїм майбутнім.

Коли Кенні завагiтнiла у Маккогів вже була одна дитина. Яке було їх здивування, коли лікар повідомив про особливості вагiтностi. Батькам пропонували позбутися декількох ембрiонiв. Але вони не пішли на це і вирішили зберегти всіх.

Після народження немовлята були крихтами, найбільший важив 1,5 кілограма. Завдяки лікарям всім дітям вдалося зберегти життя. Двох немовлят довелося проопeрувати, щоб усунути наслідки ДЦП і забезпечити їм можливість ходити в майбутньому. Зараз вони відчувають себе добре, можуть вести повноцінний спосіб життя.

У долі багатодітної сім’ї взяли активну участь різні благодійні організації. Їм був подарований великий і комфортний будинок, дітям забезпечили безкоштовне харчування в школі і можливість повноцінного відпочинку під час канікул. Але це не позбавило батька від необхідності працювати і дітей з дитинства привчали працювати.

Первісток Маккогів, старша дочка завжди допомагала мамі піклуватися про численних братів і сестер.

Ще напередодні свого 18-річчя діти визначилися з майбутньою кар’єрою. У сім’ї є військові, вихователі і вчителі, будівельники і програмісти. Одна з дочок мріяла стати співачкою.

Ці відносини збереглися і після того, як семерняшки виросли і покинули рідну домівку.

zakarpatpost.net