З допомогою персонального номера можна залучити удачу в різні сфери життя. А зробити це можна з допомогою нумерології.

У сучасному житті люди не мислять себе без мобільного зв’язку, він міцно увійшов в наше життя. Користуючись телефоном, практично ніхто не замислюється про номер, а саме він справляє великий вплив на життя в цілому, інформує Ukr.Media.

1. Складіть всі цифри номера вашого мобільного.

2. Доведіть до однозначного числа, 2+9 = 11

Виняток: числа 11, 22, 33, 44 не доводимо до простого, бо вони важливі в нумерології і самі по собі сильні і впливові.

Дізнаємося значення свого телефонного номера:

0 — Цього числа не можна отримати в сумі, природно, але якщо воно є в номері телефону, зверніть на нього увагу. Вам прихильні вищі сили. Ідіть вперед з мріями і планами. Але якщо кілька нулів, то зменште запал і побільше відпочивайте.

1 — Вдалий номер для кар’єри, бо має вплив на оточуючих. Додасть самовпевненість, зміцнить позиції на роботі і допоможе стати лідером. Покровитель — Сонце.

2 — Гармонійні відносини і примирення. Дипломатичність і ввічливість понад усе. Допомагає розкрити сильні сторони і розібратися у своїх почуттях, а також у налагодженні бізнес-контактів. Допомагає в пошуках найбільш успішної роботи. Покровитель — Місяць.

3 — Якщо ви творча особистість, то цей номер саме для вас. Це число пов’язане з народженням, життям і смертю. Допомагає при заняттях туризмом, рекламою. Покровитель — Юпітер.

4 — Енергійне і стабільне число. Допомагає зберегти мир з сусідами та комунальними службами, тому підходить для домашнього телефону. Допоможе в будівельному і клінінговому бізнесі. В особистому житті не допоможе, краще поміняти номер. Покровитель — Уран.

5 — З’єднує чоловіче і жіноче начало. Вдало вирішує проблеми свого власника. При невдачі на любовному фронті, допомагає подолати їх. Підходить для з’ясування будь-яких питань. Люди самі тягнуться зателефонувати за цим номером, тому буде успішним для бізнесу. Має величезний вплив на характер, за умови, що є зв’язок з господарем. В іншому випадку буде зворотний ефект. Прихильність планети Меркурій.

6 — Вирішує старі суперечки з родичами і друзями. Допомагає при умові, що господар чуйний і терплячий. Зазвичай цей номер сам собі знаходить володаря, для допомоги в набутті особистого щастя. Підпорядковується Венері.

7 — Магія і загадка. Розвиток інтелекту і інтуїції. Особливе сприйняття світу. Підходить для містичної і наукової сфери. Для фінансових переговорів абсолютно не відповідний номер. Не приносять користь і отримані поради по цьому номеру. Благоденствує Нептун.

8 — Матеріальний добробут і процвітання. Не залишить у спокої, поки не доведе до поставленої мети. Успішний у торговельній сфері. Значущі рішення слід приймати саме за цим номером. При фінансових труднощах придбайте цей номер. Сатурн — відповідальний за цифру.

9 — Збори всіх перерахованих вище якостей. Де старе закінчується, там починається нове. Підійде для будь-якої справи. Слід очікувати подарунки Долі. Допоможе знайти вихід з будь-якої ситуації. Марс протягом усього життя веде власників дев’ятки.

11 — Лідер. Життєві коливання від енергії до зневіри. Завжди в центрі уваги. В особистому житті позитивні емоції та приємні несподіванки. Допомагає вирішити проблеми при їх виникненні.

22 — Знак успіху. Розвиває здатність до аналізу справи. Надійність в діловій сфері. Стабільна і серйозна людина для оточуючих.

33 — Унікальне рідкісне число, спрямоване на користь людям. Власник цього номера не залишить в біді. Ідеально буде, якщо власник медичний працівник. Якщо ж ні, то будьте готові для допомоги оточуючим. Талановиті і геніальні особистості.

44 — Немає недосяжних цілей, але якщо вам це не під силу, терміново міняйте номер, щоб уникнути сумнівів і невизначеності.

Маючи щасливий номер телефону, не сидіть, склавши руки. Ваші дії допоможуть Всесвіту запустити і активувати сили для допомоги вам.

zakarpatpost.net