“Зі сторони винуватців навіть ніхто не підійшов”. Нові деталі про вчорашню аварію в Ужгороді

Учора на Слов’янській набережній сталася жахлива автоаварія 

Як повідомив prozak.info, на повороті біля підприємства Гроклін Карпати зіштовхнулися автомобілі Порше та Форд.

Поліція перекрила набережну і проводить слідчі дії. На місці аварії також перебувають службовці Нацгвардії.

Як повідомив один з поліцейських, який перебував на місці аварії, наразі рано говорити про якісь висновки щодо причин аварії, бо ведуться слідчі дії, але очевидним є те, що один з водіїв не впорався з керуванням під час входження в поворот.

Очевидці аварії повідомили нашому кореспонденту, що “не вписався” в поворот автомобіль Порше, за кермом якого була жінка. “В Порше сиділи троє жінок і навіть з характеру аварії видно, що саме Порше виїхав на зустрічну смугу”, кажуть очевидці.

Як повідомляє наш кореспондент, на місце аварії прибули родичі водія Форда і розповіли, що водій у критичному стані. “За кермом Форда був мій кум. На цей момент він не дихав самостійно і лікарі не дають жодних прогнозів”, – сказав чоловік.

Відтак за інформацією mukachevo.net,  32-річного мешканця Ужгорода лікарі оперували 4 години. Наразі його стан вкрай важкий.

“Стан вкрай важкий, множинні розломи черепа, забій внутрішніх органів та численні переломи. Уповаю на силу та здоров’я коханого, бо шанси лікарі дають невеликі. Велика подяка нейрохірургу Олександр Сечко та лікарям з реанімаційного відділення. Зранку буде зроблено ще одне обстеження на КТ, і спеціалісти будуть його оглядати. Молюсь Богу, щоб дав сил вийти з цього і на кваліфікованих спеціалістів, щоб допомогли Сашку!”, – повідомила дружина потерпілого Олександра Костюка Юлія.

“Зі сторони винуватців навіть ніхто не підійшов, батьків дівчини ми зустріли у ліфта з поліцейським, але “ни тоски, ни любви, ни жалости” в їхніх очах я не побачила, їм не до того, напевно”, – додала дружина ужгородця.

Наразі, відкрито провадження за статтею 286 ККУ, тобто порушення правила безпеки дорожнього руху з потерпілими.

21-річну свалявчанку затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

IMG-5319IMG-5314IMG-5311IMG-5309IMG-5306

 zakarpatpost.net