Гороскоп на тиждень. 17 – 23 червня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

17 червня – повний місяць. Все що не станеться, приймайте з вдячністю. Такий заповіт зірок і астрологів. Навіть якщо щось вас не влаштовуватиме, постарайтеся знайти в цьому приємні моменти і сконцентруйтеся на них. З 18 по 23 червня – спадаючий місяць. Головне правило на цей час – уникайте будь суєти. Не поспішайте, не дозволяйте квапити себе і самі нікого не підганяйте. Ці дні краще прожити в спокійному ритмі.

 ОВЕН

Якщо ви в чомусь не впевнені, краще не дійте. Таке правило на найближчий час. Будьте чуйними по відношенню до близьких: їм потрібна ваша підтримка. Ваш партнер зараз буде поводитися дивно. Тримайте вухо гостро, щоб нічого не пропустити. Намагайтеся більше часу проводити разом, поїдьте кудись на вихідні. Тепла романтична атмосфера зміцнить почуття і додасть вам приємного настрою..

ТЕЛЕЦЬ

Навіть якщо вам щось буде не подобатися в даний період, змінити це ви навряд чи зможете. Тому видихніть і заспокойтеся. Спілкуйтеся по мінімуму, особливо якщо співрозмовник нецікавий. У другій половині тижня вам надійде цікава пропозиція. Погоджуйтеся! Зможете добре заробити, а гроші вам зараз дуже потрібні. Невдовзі на вас чекають деякі витрати, але вони будуть приємними. Тому турбуватись не варто.

БЛИЗНЮКИ

Будь-які експерименти зараз пройдуть на ура. Ви можете, наприклад, змінити зачіску, місце роботи або проживання. Самотні Близнюки можуть знайти другу половину, а ті, хто не в шлюбі, – отримати пропозицію руки і серця. Загалом на вас чекає дуже романтичний тиждень, насолоджуйтеся моментом. Багато спілкування вам гарантовано. А ви це дуже любите.

РАК

Спори зараз ні до чого доброго не приведуть. Намагайтеся тримати нейтралітет, особливо в офісі. Не витрачайте сили і емоції на недостойних людей: фільтруйте спілкування. Ваші опоненти не варті того, аби ви витрачали на них свою енергію.  Конфлікти з молодшим поколінням можуть ввести в ступор. Дайте собі перепочинок. Намагайтеся, якщо буде змога, більше бувати на свіжому повітрі. Приємні літні прогулянки будуть сприятливими і для організму і покращать вам настрій.

ЛЕВ

Ділові зустрічі зараз виявляться невдалими. А ось побачення з другою половиною і друзями пройдуть на ура! Намагайтеся не брати грошей у борг у ці дні. Повернути вийде нескоро, та й відносини зіпсуєте. Також не варто вступати в конфлікти. Програєте. Не конфліктуйте з партнером. Сварка може бути затяжною і скоро помиритися не вийде. У фінансовій сфері на цьому тижні на вас чекає бонус. Однак гроші витрачайте з розумом. Невдовзі вони вам знадобляться.

ДІВА

Будьте пильні: багато хто захоче над вами пожартувати. В цілому зараз ви ставитеся до всього з гумором. Тому великих розчарувань не буде. Не обговорюйте колег, бо можете отримати славу пліткарів. Тримайте язика за зубами. Зараз також не варто комусь давати поради. Напругу, що накопичилася в будні, допоможе зняти робота з землею. Відправляйтеся на дачу і займіться там справами. Не забудьте після цього відпочити!

ТЕРЕЗИ

У вас буде ідеальна можливість поспілкуватися з сім’єю, особливо з дітьми. Проводьте час з домочадцями, навіть якщо на роботі всі вимагають вашої уваги. По магазинах зараз ходити не варто – витратите всі гроші. Краще почніть їх збирати на майбутні покупки. Крім того, попереду період відпусток і ви захочете поїхати кудись відпочити. А тепер просто частіше бувайте на природі. Це може бути сквер, парк, або просто вулиця. Якщо випаде нагода, їдьте в гори. Це – найкраща можливість корисно провести час.

СКОРПІОН

Напружений період не дасть вам зітхнути спокійно. Вдома можливі неприємності, а на роботі непорозуміння з колегами. Пам’ятайте, все залежить від вас! Подумайте, як ви можете повернути ситуацію в свою сторону. Період травмонебезпечний: будьте обережні! Поїздки краще відкласти, якщо вони не термінові. Зараз дуже корисно якомога більше часу проводити з тваринами. Саме вони додадуть вам сил та принесуть найбільше задоволення.

СТРІЛЕЦЬ

Справи, які ви запланували, не зрушать з мертвої точки. Доведеться звертатися за допомогою. Але шукайте помічника з пристрастю! Зараз не найбільш вдалий час для переїзду і ремонту, відкладіть це на певний час. Якщо у вас є дача, займіться справами на городі. Якщо є шанс, їдьте за місто, на природу. Корисними можуть бути рибалка, фотополювання.

КОЗЕРІГ

Вас чекає сприятливий період! В першу чергу це стосується робочих справ. Начальство помітить ваші старання. У відносинах з другою половиною будьте стримані. Про деякі невдоволення варто промовчати. До речі, більше обіймайтеся зараз. А от у стосунках із дітьми може виникнути багато непорозумінь. Ви занадто багато від них хочете і тиснене своїм авторитетом. Будьте більш лояльними, давайте їм більше свободи і все налагодиться.

ВОДОЛІЙ

Ідеальний час для самоосвіти. Почніть слухати курс корисних лекцій, дивитися відео або більше читайте. Здобуті зараз знання виявляться надзвичайно корисними незабаром. Залишилося чекати вже зовсім небагато. У період другої половини тижня не плануйте важливих справ. Гарний час для дієти і розвантажувальних днів. Займіться собою, перегляньте раціон, почніть загартовуватись, більше ходіть пішки, дихайте свіжим повітрям.

РИБИ

Намагайтеся зараз якомога більше відпочивати. Від цього буде залежати ваша працездатність надалі. Не давайте зараз в борг, навіть якщо будуть просити близькі. Зірки рекомендують відвідувати заходи і зустрічі, щоб завести знайомства. Вони можуть у перспективі виявитися дуже корисними. Також на вас чекає дуже романтичний період. Нова любов спалахне зі страшною силою. Не втрачайте голови. Дійте обмірковано і не квапте події. Придивіться до людини, яка прагне вашого кохання. Щоб краще пізнати партнера, на вихідні поїдьте кудись разом.

zakarpatpost.net