“Дискотека 80-х” – битва поколінь

Старше покоління дуже часто полюбляє вживати фрази накшталт: “А раніше морозиво було смачнішим”, “Пам’ятаєш ті пиріжки за три копійки? Смак дитинства”, “При Радянському союзі такого не було”, “А я у твої роки вже…” і так далі. Та чи дійсно все було саме так? Ми не можемо повернути час назад, але маємо деяку ідею.

Запрошуємо зануритись у невпинну музичну атмосферу диско вісімдесятих. І це буде не підпільний квартирник, а масовий захід, розрахований на декілька тисяч шанувальників ритмічних мотивів того часу. У цей вечір можна насолодитись неймовірними виступами Саманти Фокс, Саваж, Чингісхана та Річі Повері. Сучасне звукове та відеообладнання допоможуть якомога точніше відтворити атмосферу відчайдушних вісімдесятих.

Діти та підлітки того часу – це вже достатньо дорослі та солідні дяді і тьоті. Але, як наголошують психологи, іноді дуже корисно пробудити в собі “внутрішню дитину”. А що ще може з цим впоратись навідмінно, як не музика? Три години неймовірних легендарних хітів запалять в душі кожного приємні ностальгічні почуття.

“Дискотека 80-х” у київському Палаці Спорту – це подія, яку може відвідати молодь, щоб відчути атмосферу тридцятирічного минулого. Впевнені, що і старше покоління з радістю згадає хітяри або шлягери своїх молодих років. Це подія для будь-якого віку, адже вона не має часових рамок і залюбки об’єднує усіх, хто завітає у цей вечір на одну з найбільших концертних майданчиків України.

Тож час підготуватись до “Дискотеки 80-х”: підібрати кльовий лук, накрутити волосся, зробити здоровезний начіс та придбати електронний квиток ось тут: https://kiev.ticketsbox.com/diskoteka-80-/. Приходь сам і друзів запроси. До речі, квиток на таку подію може стати крутим подарунком для батьків.

Столиця України багата на різноманітні події та концерти. Щоб не пропустити щось справді цікаве для себе, переходь за посиланням: https://kiev.ticketsbox.com/concert/. І нехай твоє життя буде яскравим як в’язаний светр з 80-х!

zakarpatpost.net