Що робили коні в центрі Мукачева? ФОТО

П’ять доглянутих гарних коней вчора гуляли центральними вулицями Мукачева. Господаря з ними не було і тварини вивчали місто самостійно.

Про це повідомило Управління муніципальної інспекції Мукачево

“Шановні мешканці міста, прохання допомогти знайти власника тварин які протягом дня розгулюють по місту, – йшлося у дописі. – Ще з ранку інспекторами групи швидкого реагування було виявлено 5 коней, які спокійно розгулювали містом.

Працівниками управління було опитано мешканців вулиці, якою йшли тварини, та можливого власника чи хазяїна тварин виявити не вдалося можливим.

Тварини дуже доглянуті, тож є припущення, що можливо вони втекли з ферми. Можливо хтось з мешканців впізнає тварин та допоможе власнику їх знайти.

Не будьмо байдужі, адже тварини можуть поводити себе агресивно в місті у зв’язку з насиченим рухом транспортних засобів та створювати небезпеку для оточуючих, а також можуть самі травмуватись.

При встановленні власника або ймовірного господаря тварин, прохання звертитись на гарячу лінію управління, наші інспектори повідомлять інформацію якою володіють”.

Чи знайшли газду, поки що не  повідомляється.