Site icon zakarpatpost.net

Що робили коні в центрі Мукачева? ФОТО

П’ять доглянутих гарних коней вчора гуляли центральними вулицями Мукачева. Господаря з ними не було і тварини вивчали місто самостійно.

Про це повідомило Управління муніципальної інспекції Мукачево

“Шановні мешканці міста, прохання допомогти знайти власника тварин які протягом дня розгулюють по місту, – йшлося у дописі. – Ще з ранку інспекторами групи швидкого реагування було виявлено 5 коней, які спокійно розгулювали містом.

Працівниками управління було опитано мешканців вулиці, якою йшли тварини, та можливого власника чи хазяїна тварин виявити не вдалося можливим.

Тварини дуже доглянуті, тож є припущення, що можливо вони втекли з ферми. Можливо хтось з мешканців впізнає тварин та допоможе власнику їх знайти.

Не будьмо байдужі, адже тварини можуть поводити себе агресивно в місті у зв’язку з насиченим рухом транспортних засобів та створювати небезпеку для оточуючих, а також можуть самі травмуватись.

При встановленні власника або ймовірного господаря тварин, прохання звертитись на гарячу лінію управління, наші інспектори повідомлять інформацію якою володіють”.

Чи знайшли газду, поки що не  повідомляється.

 

Exit mobile version