Закарпатець знімав відео з коханками, а потім шантажував їх

Антон був славним залицяльником. Упадав біля дівчат, які чомусь згодом старанно його уникали

Розгадати секрет такого дивного явища вдалося лише його другу Толі. Той дуже дивувався, як це Антон так от раптово розбагатів. Ніби й бізнесу ніякого в нього нема. І на роботі жодній не чадіє – з восьмої години ранку. І батьки в нього – прості пенсіонери. Тому про допомогу з їхнього боку не може бути й мови, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ»

А тут тобі й нова машина. І квартира так нічогенька – в центрі міста. І меблі – сучасні. І живе, ні в чому собі не відмовляючи. Та й на дівчат треба витрачатися.

– А на тих самих дівчатах я й розбагатів, – якось не стерпів, щоб не похвалитися другу, Антон.

Трапилося це в сауні. Вони випили пива, потім – ще пляшчину. І тут Антона рознесло від неймовірних гордощів – за свою кмітливість. І став він вихвалятися, як клеїть довірливих дівчат. Справа, звісно, доходить до інтиму. А він все те знімає на відео, а потім дівчат шантажує.

– Останнім часом западаю тільки на багатих. Найкраще на зговір ідуть заміжні. В  шлюбі їм нудно. Ну, потім, я тягну з них грошенята по повній, – весело розповідав Антон. – Вони ж не хочуть втрачати заможніх чоловіків! Та що там казати, коли йдеться про такі речі, кожна готова викласти кругленьку суму.

Толя спочатку вражено слухав друга. Не міг повірити, що той здатний на такі брудні оборудки. Антон мовчанку сприйняв як комплімент. І виклав усі подробиці свого брудного бізнесу.

Спочатку – квіти, шоколадки, коньяк. Потім – ліжко. Ну а потім – гроші. Не з усіма, правда, вдається провернути таку ризиковану справу. Є й такі дівчата, які самі погрожують Антону розправою. Є й такі, що ладні самі його вбити. Але вирахувати його важко. Бо справжнього імені та прізвища свого залицяльника вони не знають, а тим більше – адреси.  Антон підчеплює їх у соціальних мережах. А згодом у ці ж мережі погрожує злити відео.

У своєму місті, та навіть у своїй області, він таке не провертає – боїться. Часто міняє імідж, зачіску, то поки йому все сходить з рук.

Якщо казати чесно, то обличчя у Антона – середньостатистичне, голос – теж. Особливих прикмет нема. Тож йому і всі карти в руки.

Толя все це вислухав. А потім розвернувся і дав своєму шкільному другу в щелепу.

– Ти що? Жартів не розумієш? – образився Антон.

Але Толя зрозумів, що ніякі це не жарти. Бо навмисно простежив за кількома романами товариша. Все сходилося. Намагався Толя згодом підійти до обдурених дівчат, поговорити. Але вони тікали, як навіжені.

Толя не знав, що має робити. Викласти оголошення в мережі, що в країні орудує такий собі Антон, який може бути ким завгодно – Ігорем, Ванею, Юрком. Але ж таких покидьків – тисячі.

І одного разу надумав Толя звести Антона з проституткою. Заплатив їй гроші – стільки, щоб вона влаштувала театр для Антона. Антон одразу на неї запав, бо Оля сказала, що вона – дружина одного місцевого олігарха. Причому вона й справді була схожа на цю дружину. Тому Антон навів інформацію і клюнув на гачок.

Оля запросила майбутнього коханця на одну з лісових баз. Сказала, що там їхня зустріч буде безпечною. Антон летів туди як на крилах. Але в тому будиночку на нього вже чекав кремезний дядечко – нібито охоронець Олі. А насправді це був її сутенер.

В того був неабиякий досвід, як вибивати гроші в заможних дядьків. Сутенер зажадав сотню тисяч доларів. І тоді той мовчатиме про вчинок Антона перед місцевим олігархом. Або Антону доведеться позбутися життя – якщо воно йому вже не надто й подобається. Бо коли місцевий царьок довідається про зраду дружини, застрелить його як собаку.

Так званий охоронець цього разу знав про свою жертву все – де він живе, прізвище. Вислизнути від нього непоміченим було просто неможливо. Три місяці минули для Антона немов страшний сон. Погрози, навіть побої. Довелося бідному продати квартиру і машину. І розквитатися за свій гріх.

Відтоді минуло три роки. Антон став поводити себе дуже тихо. Мусив поїхати до батьків у село. Бо жити ж ніде. Не знати, чи він повернеться знову до свого брудного бізнесу. Принаймні зараз це вже набагато ризикованіше, ніж раніше. Бо в нього  вже є кілька особливих прикмет – шрами, які залишив йому на задку сутенер Олі.

Василь КОЗАК, газета «ПОРАДИ», ексклюзивно для zakarpatpost.net