Що пов’язує Зеленського із Закарпаттям та як він врятував тещу друга від смерті

Із Закарпаттям Зеленського пов’язують тільки гастролі. Востаннє він був у нашому краї у лютому. Тоді він у Фейсбуці виставив селфі з оновленої Петефі і написав: «Ужгород. Добрий ранок)))) Вчора круто приймали. Дякуємо. Побігли!» Інше фото зі Свалявщини доповнене коментарем: «Ганьковиця) Смачно. Порушуємо дієту. Із задоволенням».

Нещодавно також на своїй сторінці він уперше опублікував зворушливе фото, зроблене разом з дружиною та дітьми. Видно, що всі щасливі, посміхаються. Обличчя сина та батька розмальовані, а донька та Олена їх обнімають. «Щоб краще розуміти дітей, треба інколи й самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якою вони будуть пишатися!» – підписав фото президент.

А ще Зеленський із перших днів вляпався у скандал із кадровими призначеннями на державні посади своїх друзів. Так, друг він хороший, дружити уміє і про своїх дбає, якось навіть врятував від смерті тещу колеги по кварталу Валерія Жидкова. Ось як про це каналу 1+1 розповів сам вдячний зять.

“З Вовою  мене пов’язана історія, коли його допомога коштувала людині життя. Одного разу мої дівчата, я маю на увазі дружину, дочку і тещу, відпочивали без мене на морі. І вийшло так, що у мами моєї дружини стався інсульт. Вони викликали “швидку”, але вона за якимись дивними причинами відмовилася її забирати до лікарні. Час минав, істерика тривала, сам я не міг на відстані швидко вирішити цю ситуацію. Часу було мало, і я вирішив розповісти все Вові. Він відразу підключився, почав комусь телефонувати і таки додзвонився людині, яка в підсумку нам допомогла. Ось вам реальний приклад, коли завдяки проявленій допомозі вдалося врятувати життя людині”, – зазначив Жидков.

Отже, як керуватиме Володимир Зеленський  державою, як представлятиме Україну на міжнародній арені, якими будуть стосунки з Європою, чи не захоче дружити із Росією, чи виконає передвиборчі обіцянки? Питань багато… Відповідей поки що немає. Тож як розгортатимуться події – побачимо згодом і бажаємо йому успіху у всьому.

Далі – читайте у свіжому номері газети “Неділя Закарпатські новини”.

У продажу з 7 червня.

zakarpatpost.net