Гороскоп на тиждень. 24 – 30 червня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 24 по 30 червня – спадаючий місяць. На цьому тижні уникайте поспіху і нервозності, виключіть з раціону алкоголь, інакше можливі проблеми зі здоров’ям, травми і нещасні випадки. Сильне нервове напруження може привести до втрати сил, безсоння. Краще в цей час займатися фізкультурою, особливо сприятливими будуть водні види спорту, танці. Також дуже корисною буде поїздка на природу, найкраще їхати в гори. У фінансовому плані очікуються матеріальні надходження, можете влаштувати собі шопінг і оновити гардероб.

Овен

Найближчим часом ви будете занадто чутливі. Будь-яка неувага до Вас буде сприйнята як образа. Перегляньте своє ставлення до оточуючих. Постарайтеся приділити час будь-якій творчій діяльності, вам це піде на користь. У вихідні вам корисно провести час із книжкою в руках. Займіться самовдосконаленням. Вивчіть щось нове, поглибте знання з того, що вам подобається. Можете просто повалятися на дивані під приємну музику.

Телець

Тільки працьовитість і наполеглива робота дозволять вам пережити цей непростий період. Начальство на роботі буде особливо прискіпливим, та й домашні не забудуть вказати на Ваші недоліки. Тримайте себе в руках. Намагайтеся ставитись до претензій мудро, не влаштовуйте сварок, бо вони не підуть вам на користь. Друга половинка може вас дратувати. Якщо випаде нагода, вихідні проведіть із друзями. Зараз саме час побути з ними.

Близнюки

Вкладати гроші куди-небудь зараз не рекомендується: це занадто ризиковано. Загалом у фінансових питаннях зараз на особливі надходження очікувати не варто. Не викидайте заощадження на вітер, утримайтесь від серйозних покупок. А ось заводити знайомства – дружні або романтичні – безперечно варто! Будьте привітні й усміхнені. У другій половині тижня ви відчуєте занепад сил. Перегляньте своє харчування. Займіться оздоровленням. Корисним буде спорт, масаж. Більше вживайте у їжу свіжих овочів та фруктів.

Рак

Можливі напади на Вас з боку оточуючих. Будьте готові дати відсіч. Вони несправедливо звинувачують вас у власних помилках. Не бійтеся відстоювати власні інтереси. Зараз це потрібно. А ось лаятися з домочадцями не варто. Навпаки, спробуйте зміцнити відносини за допомогою милих презентів і тихих сімейних вечорів. Поїдьте кудись із родиною та дітьми. Проводьте більше часу разом. Їм необхідна ваша увага, а вам – їхня підтримка. Вихідні проведіть біля води. Це додасть вам сил та впевненості у собі.

Лев

Побутові справи, що накопичилися за довгий час, найкраще вирішити зараз. Можна робити ремонт, здійснювати переїзд, влаштовувати генеральне прибирання. Заздалегідь встановіть довірливі відносини з дітьми. Незабаром вам знадобиться вирішити з ними деякі питання. З другою половинкою у вас будуть теплі щирі стосунки. Загалом у родині пануватиме ідилія. Використайте цей час так, аби максимально часто бути разом із близькими серцю людьми.

Діва

Для вас настав час перетворень! Загляньте в салон краси: час щось поміняти в зовнішності. Корисними будуть і заняття у фітнес-центрі, стежте за фігурою,  не об’їдайтеся. Якщо з’являться нові знайомі, не відкидайте їх відразу. Легко йдіть на контакт. Приділіть увагу старшому поколінню: у них є проблеми, але вони бояться вас турбувати. Гроші заощаджуйте, на вас незабаром чекає дуже цікава поїдка і заощадження знадобляться на приємні розваги.

Терези

Щоб отримати підвищення по службі, вам доведеться налагодити стосунки з начальством. Головне, щоб вони не переросли в службовий роман! Не варто зараз бути відвертими – навіть з близькими друзями. Огорніть себе завісою таємниці: пізніше зрозумієте, навіщо це було потрібно. Проводьте більше часу з друзями, вони засумували за вами. Робота – роботою, а рідні також чекають вашої уваги.

Скорпіон

Поспішати зараз не потрібно. Робіть усе з почуттям, з толком, з розстановкою. В любовній сфері можливі невдачі і конфлікти. Однак сварки будуть нетривалими і невдовзі ви взагалі забуте про них. На роботі все буде нормально. Але особливо чогось яскравого очікувати не варто. Зірки зараз не радять витрачати гроші даремно. Незабаром вам знадобляться фінансові накопичення. На вас чекають вражаючі подорожі і багато нових знайомств.

Стрілець

Прийшов час придивитися до свого оточення. У ньому є люди, з якими потрібно вести себе обережніше. Будьте уважні до свого здоров’я: зараз можлива поява несподіваних болячок. Плануйте кожен свій день з вечора, інакше нічого не будете встигати. Не конфліктуйте з другою половинкою, будьте більш терплячими, не чекайте від людей  усе і зразу.

Козеріг

Літній романтичний настрій вам не гарантовано. Козерогам саме зараз не слід крутити новий роман. Стосунки будуть нетривалими і можуть вам завдати багато душевних травм. Тримайтеся подалі  і від тих, хто називає себе вашими друзями, але відвертається в скрутну хвилину. Зараз саме час почати приводити фігуру в порядок! На дієти краще поки не сідати. Утім у зовнішності вас багато що не влаштовує, тому займіться собою!

Водолій

Ви не будете відчувати нестачу в грошах найближчим часом. Грошові надходження піднімуть вам настрій. Вони поллються до ваших рук зовсім несподівано і це вас добре потішить. Очікується також успіх на робочому місці. Головне, не зазнатися. Нові проекти в майбутньому виявляться дуже успішними, ідіть вперед до мети і нікого не слухайте. Наближається ваш зоряний час. Вихідні проведіть активно. Найкращий варіант – пробіжки і походи в гори.

Риби

Протягом майбутнього тижня на Вашому шляху не буде практично ніяких перешкод. Але не розслабляйтеся. У найнесподіваніших місцях причаїлися підводні камені. Зберігайте спокій в спілкуванні з діловими партнерами і тримайте безпечну дистанцію з колегами, особливо протилежної статі. Нові романи, які можливі на цьому тижні ні в що серйозне не переростуть, але вони можуть залишити по собі багато приємних згадок. Так що насолоджуйтесь!

zakarpatpost.net