Які статеві інфекції найчастіше “підчеплюють” закарпатські чоловіки

Лікар-уролог та сексопатолог розповів про те, скільки чоловікам потрібно сексу, чи варто збільшувати статевий орган і чи шкідливо утримуватися від близькості

Чомусь про секс більш відверто говорять сучасні жінки, ніж чоловіки. Представники сильної статі часто соромляться озвучувати свої проблеми і скоріше йдуть говорити про них знахарю, ніж спеціалісту, від якого чекають чудодійного і миттєвого вирішення всіх інтимних неприємностей. У той же час деякі чоловіки просто цикляться на близькості….

Тож скільки сексу повинно бути в нашому житті? Чи шкідливо чоловікам утримуватися? Чи можна збільшити статевий орган за допомогою кремів, ботоксу та інших розрекламованих засобів? Чи варто вживати препарати для збудження протягом тривалого часу?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини»  ми говорили з лікарем-урологом, андрологом та сексопатологом Олегом ЧЕРНИЧЕНКОМ.

Хоч статеві інфекції спеціалізація більше венеролога, але все ж, чи звертаються чоловіки? Які основні хвороби домінують?

Так. Звертаються. У чоловіків виникають скарги на порушення сечовипускання, різі, болі при сечовипусканні, біль у промежині, зниження статевої функції, дискомфорт, нехарактерні для норм виділення зі статевого органу та інші проблеми. Як правило, домінують внутрішньоклітинні збудники. Це – хламідія, уреаплазма, мікоплазма. Трапляється також трихомонада, урогенітальний герпес, вірус папіломи. І дуже рідко – гонорея, сифіліс.

zakarpatpost.net