АНОНС. Як мукачівець із ужгородцем обчистили жінку

Молодик почекав, коли хазяйка піде, відмичками відчинив двері і разом зі знайомим обчистив квартиру

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Справа тягнулася досить довго і була доволі заплутаною. Але суть її зводиться до того, що двоє молодиків, один з яких уже мав судимість за наркотики та за крадіжки, вирішили поживитись за чужий рахунок, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Микола та Іван (імена з етичних міркувань замінено) вирішили обікрасти ужгородку Катерину. Обидва вони ніде не працювали, а Іван мав за плечима  чималий кримінальний досвід, втратив дружину та виховував двох дітей. Останнім часом він був на заробітках у Києві, але додому, на Мукачівщину, теж приїжджав.

Того дня він разом зі своїм шовгором та знайомим і ще одним хлопцем, якого використали як водія, поїхали в один із районів Ужгорода, ніби забрати речі іншого заробітчанина і передати йому до столиці. Вони на сходовому майданчику помітили Катерину, яка виходила на вулицю. І в цю мить Іванові спало на думку завітати до неї в гості. Молодик подзвонив у дзвінок, але ніхто не вийшов. Тоді він підібрав ключі і увійшов до помешкання. З квартири наказав Миколі винести новенький плазмовий телевізор і поставити його у багажник, а сам забрав два мобільні телефони, флешки, золоті та срібні вироби, наручний годинник. Два апарати для вимірювання тиску, вирівнювач для волосся, фотоапарат, загалом на суму на момент пограбування майже 54 тисячі гривень.

Коли Катерина повернулася додому, виявила, що в її оселі все перевернуто догори дном. Негайно жінка викликала правоохоронців. І вони вже за кілька годин затримали грабіжників на вулиці Швабській.

Усім їм довелося постати перед судом. Один з цього квартету на той час помер, тому він свідчити не зміг, а водій фактично нічого не знав, йому сказали, що то речі заробітчанина, які йому треба передати.

Микола на суді провину не визнав, сказав, що того дня зустрівся за знайомим , який йому пояснив, що його друзі переїжджають і йому потрібно допомогти завантажити в машину речі.

Що розповіли хлопці на суді? Який вирок отримали?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 28 червня.

zakarpatpost.net