Літо: худнемо та оздоровлюємось

Річ не про нову дієту або чудо-препарати, які дозволяють худнути, вживаючи банош та картоплю на шкварках. Якщо стрілка на вагах злітає до понаднормових рисок, а в гардеробі з’явились речі ХХ.., пора брати своє здоров’я у свої ж руки.

Літо спалює зайві калорії

Літом ми більш рухливі – прогулянки, робота у полі або на городі, дачі, екскурсії, відпочинок на морі. Ми худнемо навіть на пляжі, бо активно плаваємо та граємось із дітьми. Ловіть момент – спортзалі напівпорожні, інструктори нудьгують без підопічних, є можливість скористатись акційними скидками та налагодити незвичний, але дуже потрібний спортивний режим.

Харчуємось по науці

Безперечно, для схуднення потрібно змінити звичайний раціон. Переходимо на огірки, кабачки, зелень, ягоди та кавуни. Фрукти багаті на вуглеводи, тому вживати їх потрібно помірно: бокал полуничного смузі надає до 30% добової норми вуглеводів.

Розумне харчування

Високі технології активно допомагають спортсменам досягати великих результатів. Клінічні дослідження розробили окремі схеми для тренувального процесу, відновлення сил, набору м’язової маси та схуднення.

Спортивне харчування для схуднення:

Протеїни. Натуральні білки високого ступеня очищення https://www.atletmarket.com.ua/products/proteiny.html: нізкокалорійні, містять до 100% білків яєчного, рослинного або молочного походження. Вживання білкових коктейлів під час схуднення рятує нашу серцево-судинну систему та надовго насичує організм. Після білкової суміші вже не хочеться вночі бігти до холодильника або шукати шоколадку для перекусу.

Жироспалювачі. Окрема група препаратів на рослинній основі, яка допомагає активно спалювати жирові клітини за умови фізичних навантажень. Один із самих діючих препаратів – амінокислота L-карнітин, що дійсно творить дива. Але це дива мають наукове підґрунтя та легко пояснюються біологами. Це результат багаторічних наукових досліджень, що реально допомагає худнути без шкоди для нервової системи та роботи ЖКТ.

Вітаміни та амінокислоти. Все те, що ми отримуємо із звичайною їжею, або у чітко розрахованих добових нормах. Не кожен має можливість щоденно харчуватися норвезьким лососем та авокадо. Всі ці корисні речовини зібрані у вітамінних комплексах. Вживати їх літом потрібно, незважаючи на кількість свіжих овочів та фруктів.

zakarpatpost.net