Хто такий “мукачівський кримчанин” Ігор Бондаренко і які в нього статки

Хто такий Ігор Бондаренко, який фактично має очолити Закарпатську ОДА?

Відомостей про нього небагато, хоча він є людиною відомою.

Більшість знають лише про те, що він – із Криму, живе у Мукачеві має кондитерський дім.

А ось що «накопали» про нього журналісти сайту Страна:

Після дебатів на засіданні Кабміну, міністри схвалили на призначення на посади 8 нових губернаторів, які раніше запропонував уряду президент Володимир Зеленський.

Члени Кабміну голосували по кожній з кандидатур. Проте, всі вісім кандидатів Зеленського були підтримані і тепер в 8 областях України з’являться нові керівники.

Хто ці перші Зе-губернатори, аналізує “Країна”.

Бізнесмен з Мукачева, власник кондитерських “Бондаренко” Ігор Бондаренко очолить Закарпатську область. Уродженець Євпаторії займається кондитерською справою з 14 років. Спершу допомагав своєму дядькові, який працював на Комбінаті харчування кондитером.
Потім, після військової служби, переїхавши в Мукачево, в 1998 році відкрив першу в місті кав’ярню.

Зараз він власник мережі з 7 кав’ярень у Мукачеві та Ужгороді, ще в кілька кав’ярень регіону поставляє кондитерські вироби на продаж, а це більше 80 найменувань делікатесів.

Кілька років тому кав’ярні Бондаренко стали об’єктом розслідування програми “Ревізор” Ольги Фреймут, телеведучій дуже сподобалося в закладах майбутнього губернатора, але рекомендацію програми вони так і не отримали, оскільки Фреймут зі знімальною групою не допустили в виробничий цех.

Судячи з декларації бізнесмена, його кондитерські, які оформлені на дружину, приносять непоганий дохід – близько мільйона гривень на рік. У власності підприємця – три квартири в Мукачеві і земельна ділянка більше 2000 кв. м., у дружини ділянка 1400 кв. метрів і ще одна квартира в Мукачеві.

zakarpatpost.net