АНОНС. Закарпатське дівчисько звабило дідуся. Ви не повірите, чим це закінчилося

Ніна і Максим були 20-літніми, коли вони задумали свою божевільну аферу. Вони були молодими, але майже зовсім бідними. Житла немає – ні в одного, ні в іншого. Освіти теж нема. Робота підверталася обом теж далеко не грошовита. Але жити ж хотілося! І не абияк жити, а гарно і легко! – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка свіжого номера газети «ПОРАДИ»

Ніні здавалося, що вона безтямно кохає Максима. А Максим вважав найкращою на світі коханкою Ніну.  І от надумали вони прибрати до рук майно 60-літнього чоловіка – Василя Олександровича.  Той вже 10 років як втратив дружину, тож уже мав затужити за жіночою ніжністю. А його єдиний син загинув у Афгані.

Тож в якусь із солодких ночей любові Максим сам запропонував Ніні – а що, коли їм обвести навколо пальця цього чоловіка? 60 років для 20-літнього Максима уявлялися якоюсь дуже глибокою старістю.

Тож для Ніни не буде великою складністю заморочити голову цьому бідному старому. Якщо він, Максим, втратив голову від дівчини, то що вже там сказати про якогось самотнього старого чоловіка?

Вже невдовзі вони почали втілювати цей план у життя. Ніна спочатку заглянула в будинок Василя Олександровича –  нібито роздавала безкоштовні газети.

– Будиночок акуратний, – відзначила вона одразу ж, – але головне в центрі міста. Ще й доведений до ладу. Цементні доріжки сяють, як нові! Меблі ще пристойні. Стіни побілені. Покрівлю поміняли недавно. Двері акуратно пофарбовані.

Чоловік дуже привітно її зустрів, навіть пригостив кавою на маленькій, але напрочуд затишній кухні. Ніна скористалася моментом, щоб запропонувати свої послуги у господарстві. Начебто в неї помер батько і вона за ним доглядала. Але побачила, що господаря ці слова збентежені. Мабуть, тому що за дядьком ще не треба доглядати, – подумала Ніна.

– Батько помер таким молодим? – перепитав Василь Олександрович.

Ніна зрозуміла, що не зовсім вдало щойно збрехала. Але вона зовсім не розгубилася. А навпаки – з невимушеною і водночас сумною посмішкою одразу ж поправила себе, що батько потрапив у аварію і так і не зміг прийти до тями.

– Важко було дивитися на його муки, – кинула Ніна, щоб якось розчулити старого.

Було видно, що Василь Олександрович зачарований вродливою гостею. І не надто вже й дослухається до її слів. Принаймні, не так вже й прискіпливо аналізує, що вона там говорить. Тож Ніна зробила вже бодай перший крок до омріяного будинку.

Ну а надалі якось само собою – візити Ніни у цю милу оселю почастішали. Ніна то борщика зготує, то тістечка принесе, то підмете в хаті, то стане витирати чарочки у серванті. У цьому насправді й не було аж такої великої потреби.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуйте свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 28 червня.

zakarpatpost.net