Маргарита Січкар розкрила закарпатським жінкам секрети щасливого життя

Відома київська рестораторка, мотиваційний спікер та письменниця Маргарита Січкар приїхала до Ужгорода з майстер-класом та презентацією книги.

У нашому надтехнологічному світі успіх жінки давно не є чимось унікальним. Успішні жінки усюди: в політиці, культурі та мистецтві, бізнесі та громадській діяльності. Успішні, значить, сильні. Приклад і натхнення. Вони змінюють світ на краще.

На майстер-класі в залі ресторанного комплексу «Будапешт» учасники зустрічі дізналися 5 секретів щасливого життя від успішної бізнес-леді, навчилися обирати справу до душі. Також гості обмінялися позитивними враженнями, обговорили філософські питання, фотографувалися.

Кожен зміг придбати нову книгу, презентація якої відбулася у рамках заходу.

Мотиваційна тренерка розповіла про самопізнання, власну реалізацію, справжнє кохання, правильне використання енергії та вміння ділитися.

Журналісти газети поцікавилися у закарпатських успішних жінок, що для них означає бути успішною та щасливою жінкою. У більшості всі опитані відповідали, що успіх – для кожного різний. Для когось успіх вимірюється кількістю розданих автографів, для когось – сумою банківського рахунку, для когось – міцністю шлюбу, для когось – досягненням кар’єрних вершин.

А ще, аби бути успішною людиною, потрібні цінні особистісні якості та здібності – самоорганізованість, дисциплінованість, сила волі, працелюбність, впевненість, мотивація та сміливість. Потрібно виробляти у собі усі ці якості щоденно.

Нагадаємо, що майстер-клас був організований газетою «Неділя Закарпатські новини» спільно із редакційним проектом «Успішні жінки Закарпаття».

Газета «Неділя Закарпатські новини» продовжує вражати читачів новими грандіозними проектами і невдовзі на закарпатців чекає ще багато незабутніх подій.

zakarpatpost.net