Прокуратура дала гідну відповідь лісівникам на звернення зі звинуваченнями

Декларуючи бажання боротись із зловживаннями у лісовій сфері, незаконними порубками лісів і корупцією, певні посадовці, як показує практика, докладають багато зусиль аби приховати ті чи інші протиправні дії.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

В тому числі, із залученням громадськості та преси, очевидно забуваючи, що цей процес регулюється виключно діючим КПК. Щодо підозри та неспростовного факту її вручення посадовцям лісомисливського господарства ми вже писали: вона об’єктивна та обґрунтована зібраними доказами, а сам факт її вручення посадовцям Закарпатського ОУЛМГ є беззаперечним.

Так, один із заступників керівника Закарпатського ОУЛМГ та директор одного з місцевих лісових господарств підозрюються у тому, що в період 2016 року, зловживаючи службовим становищем допустили незаконні порубки деревини на території природньо-заповідного фонду «Ужгородського ЛГ» (ч.2 ст.364 КК України). Розслідування у даному кримінальному провадженні триває, і, як показує практика у будь – якому кримінальному провадженні, підозрювані всіляко намагаються перешкодити цьому.

На даний час, уже звертаючись до перших осіб країни, звинувачуючи журналістів чи, що й не дивно – самих правоохоронців.

Наголошуємо, що досудове розслідування триває з чітким дотримання як строків, так і порядку проведення, що встановлені чинним КПК, навіть якщо це комусь не подобається.

zakarpatpost.net