АНОНС. Як живе ужгородський ринок на Минайській, 16

Ринок на Минайській займає площу 1306 кв. м і розрахований на 400 торгових місць. Знайти його легко, він – одразу позаду «Сільпо». Однак нагадує він не місце, де кипить життя, а якусь пустку. Торгових павільйонів багато, але більшість із них пустують, окремі – давно розбиті. Покупці туди  теж заглядають не часто. Хоч ринок фактично є продуктовим, більшість його «мешканців» – не продавці овочів, фруктів та зелененини, а ремонтники. Найбільше тут саме майстерень. Хоча є й магазини, скажімо, м’ясний, зовсім новенький, канцелярський, риболовський та інші, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Кажуть, що цей ринок «не пішов» одразу, хоча знаходиться на дуже зручному місці, у густозаселеному районі. А відколи побудували «Сільпо», продукти люди почали купувати здебільшого там, тож ринок занепав ще більше. Хоча ціни у супермаркеті вищі, та люди йдуть більше туди.

Продавці, яких на ринку небагато, товар нахвалюють, але про проблеми розповідати не хочуть, від фотоапарату ховаються. Таку дивну поведінку ніхто не пояснює.

Утім усе ж один чоловік погоджується поговорити, каже, що живеться тут тим, для кого ринок є місцем роботи, не дуже солодко.

«Усі ринки зараз вмирають, – запевняє він. – Але силою людей сюди зганяти ніхто не буде. Ми тут між собою живемо дружно, усі стали одною родиною»

Він радить пройти до адміністратора, каже, що там розкажуть більше, ніж відомо йому.

Що розповіла адміністраторка? Що можна купити на ринку? Як раніше туди залучали клієнтів? Який вихід зараз?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5 липня.

zakarpatpost.net