Як закарпатець відвідав ресторан із живими акулами

П’ятиповерховий, оригінальний, із величезним акваріумом та живими акулами ресторан у Львові відвідав журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

Інтер’єр –  у стилі тропіків. Зі стелі звисають вазони з живими квітами, грона винограду та помідорів-чері.

На одному з поверхів – скляний рояль, який сам грає. Пограти на гламурному інструменті червоного кольору може кожен охочий.

Сам акваріум встановлено на другому поверсі, він вісім метрів у висоту.

У ньому живуть п’ять невеличких акул та кілька екзотичних риб, зокрема, скати. Акваріум наповнений морською водою.

Ця атракція надає ресторану особливого шарму і він користується великою популярністю.

На Закарпатті такого і близько немає, хоча чиновники завжди наголошують, що наш край – туристичний! А хто до нас приїде, якщо крім гір, які вже скоро від вирубок стануть якщо не лисими, то напівлисими точно, здивувати інших ми просто не маємо чим.

У Львові постійно щось проводиться, там багато подій, різних фестивалів. Наші ж проходять на досить низькому рівні, меню на них також не є для когось дивиною. Той же бограч можна скуштувати і у Львові та в інших українських містах, ті ж ковбаси можна купити на кожному кроці. Більше того, там продають нечувані кулінарні шедеври, яких у нас немає.

Нашій області необхідно піднімати рівень у всіх відношеннях.

У Львові суперсучасний стадіон, хороші дороги, вулиці уквітчані. Нам не вистачає навіть гарних клумб. Зате наші чиновники люблять підписувати різні угоди про співпрацю з містами-побратимами з Європи, які фактично крім обміну делегаціями, тобто поїздками їх же за кордон, людям не дають нічого корисного.

Крім того, Ужгороду потрібні дійсно цікаві об’єкти з власним стилем, своїми цікавинками, ті ж ресторани, туристичні комплекси, навіть готелі.

Загалом наша область за рівнем відстає від Львівщини на років 10.

zakarpatpost.net