Ще одного закарпатського чиновника зловили на хабарі

Прокуратура та СБУ викрили спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів Держпродспоживслужби, який вимагав 7 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито провідного спеціаліста відділу фіто-санітарних заходів на кордоні ГУ Держпродспоживслужби області, який організував схему отримання неправомірних вигод від суб’єктів підприємницької діяльності за видачу фітосанітарних сертифікатів для експорту продуктів рослинництва за кордон.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

  • ⇒ Подавайте оголошення в газету «Закарпатські оголошення». Телефон: (050) 222-50-50

Затримали чоловіка в його робочому кабінеті, під час отримання ним другої частини неправомірної вигоди, в розмірі 3 тис грн.

До цього, правоохоронцями задокументовано факт отримання ним 4 тисячі гривень.

Наразі триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності викритого на хабарі чиновника, проводяться обшуки за місцем роботи.

Фігуранта затримано в порядку ст.208 КПК. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 368 КК України – вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Триває подальше досудове розслідування.