Зустріч двох Петрів у Хусті – Порошенка та Ковчара. ФОТО. ВІДЕО

Дехто давав Порошенку, як Ісусу Христу, дітей на руки… просто потримати, а дехто намагався влучити у нього яйцем

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

На зустріч із Петром Порошенком прийшло небагато людей. Більшість – із цікавості, однак дехто був йому справді щиро радий, навіть підносив подарунки. Одна стара бабуся притягла екс-президенту два пакети домашніх наїдків. Стояла збоку і чекала миті підійми.

Не було чомусь на зустрічі його колишніх однопартійців, чиновників, прийшли переважно хустяни, не причетні до політики. Як же швидко забули деякі люди того, хто призначив їх свого часу на посади.

Однак прийшли й ненависники Порошенка. Хтось навіть спробував кинути в нього яйцем. Щоправда, воно полетіло в натовп і розбилося  на бруківці.

Учасником зустрічі був і давній знайомий п’ятого президента – Петро Ковчар. Той самий, що на Красному полі дякував йому за бідність. Цього разу він прийшов із червоною кулькою та плакатом із написом «Мародер».

Охорона забрала від нього кульку, а плакат намагалася розірвати, утім пенсіонеру вдалося його зберегти.

Петро Порошенко одразу впізнав Петра Ковчара, побачив у натовпі і назвав спочатку вуйком, а далі – провокатором та п’ятою колоною Кремля.

«Я вас просив, із кульками не бавтеся. Це вам у Москві написали плакат? Люди, заберіть від нього цю кульку!» – сказав він.

Однак Ковчара це не засмутило, бо він відчував себе героєм.

Кажуть, що була на зустрічі і інша учасниця конфлікту на Красному полі у березні Маша Нодь. Однак нам побачити її не вдалося.

Відтак Порошенко виклав свою програму і зробив селфі з тими, хто прийшов на зустріч.

zakarpatpost.net