АНОНС. Закарпатець тримав у страху всю родину і зрештою вбив батька

Син накинувся на батька і зарізав його

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Алкоголь не лише псує життя закарпатців, але й часто стає причиною великих трагедій, коли через вживання спиртного діти втрачають і розум, і людську мораль та здіймають руку на батьків, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Трагічний випадок стався нещодавно у смт Батьово. У Олексія (імена у матеріалі замінено)  виник конфлікт із сином. Було близько 19 години. 24-річний молодик був добряче напідпитку. Він повернувся додому і зчепився з батьком. Сварка спалахнула в кімнаті. Під час з’ясовування стосунків Дмитро двічі вдарив Олексія кухонним ножем – в ділянку грудної клітки та шию. Рани виявилися смертельними, тож від  нанесених тілесних ушкоджень 54-рiчний чоловік помер на мiсцi.

В судовому засіданні свою провину Дмитро визнав лише частково і пояснював, що все відбулося випадково.

«Того вечора, повертаючись додому, на вулиці зустрівся з батьком, який саме йшов із роботи. Між нами виникла суперечка, бо він звинувачував мене у зловживанні алкогольними напоями, докоряв тим, що не маю роботи та перебуваю на його утриманні. Після цього ми окремо зайшли до будинку. Коли я був на кухні, батько покликав мене у вітальню, де ми продовжили сваритися. Під час сварки штовхали один одного. Відтак я повернувся на кухню, взяв кухонний ніж, аби приготувати їжу, а далі знову повернувся в кімнату до батька. Там ми продовжили сварку, й далі штовхали один одного. Я тримав ніж у руках, а батько намагався викрутити мені руку з ножем, тож я його випадково поранив в ділянку грудей. У нього з рота пішла кров. Налякавшись, тримаючи ніж,  я зайшов до кімнати в якій спав брат, розбудив його та сказав, що вбив батька», – розповів він.

За словами матері Дмитра, між ним із батьком конфлікти виникали часто, але те, що трапилось, стало для неї шоком.

Вона запевняла, що між сином та чоловіком давно були погані стосунки, оскільки Дмитро ніде не працював, зловживав алкогольними напоями. Жінка переконувала, що боїться сина, оскільки він, коли п’яний, завжди агресивний і раніше між ним та Олексієм часто виникали бійки.

Що ж відбувалося далі? Що розповів на суді вбивця? А що сказали мати та брат?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 5 липня.

zakarpatpost.net