Закарпатець помер в Австрії. Рідні не мають коштів, щоб забрати тіло і благають про допомогу

Про допомогу просить Татьяна Шипот .

На своїй сторінці у фейсбук жінка оприлюднила історію Володимира, який проходив лікування в Австрії, але воно не допомогло, пише Перший кабельний.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Текст з публікації Тетяни:

26.06.2019 року по стану здоров`я у Відні помер молодий хлопчина (українець)- Каналош Володимир Володимирович ( 29.06.1987р/н.) родом із Закарпаття; Мукачіського району; села Верхня Вижниця; вул:Музикальна 10.
Три роки поспіль молодий хлопчина лікувався від туберкульозу на Україні,але стан Володі, вічна йому пам`ять , стрімко погіршувався, лікування не допомагало. Тому сім’я вирішила відправити Володю на лікування до Австрії. Своє лікування Володя спочатку проходив у лікарні в Нижній Австрії , пізніше його перевели до Віденської лікарні «Otto Wagner Spital»,але нажаль австрійські лікарі вже були не взмозі допомогти Володі і вилікувати його .

На Україні вдома у молодого юнака залишилася маленька 5-ти річна донечка та молода дружина Анна, з якою вони проживали в цивільному шлюбі. Володя кругла сирота, а ні батька ні матері, ні дідуся з бабусею, вдома в нього є лише дві рідні тітки та брати з сестрами, сімя та молода дружина не взмозі оплатити всі витрати, щоб перевести тіло Володі з Австрії додому, де його рідні та маленька донечка матимуть змогу провести Володю в останню дорогу і поховати тіло батька по всім церковним канонам.

До нас за допомогою звернувся двоюрідний брат Володимира Іван Каналош та його рідні.
Від імені рідних покійного Володі та свого імені просимо фінансової підтримки для сімї Каналош, щоб організувати перевоз тіла на Україну та провести гідні похорони вдома у рідному селі.

Віденське похоронне б’юро «Bestattung Hanser» погодилося займатися перевозкою тіла. Рідним Володі був виставлений рахунок за послуги у розмірі 3099,11 євро, а саме за організацію та оформлення документів, труну та перевозку тіла на Україну. На витрати, які стосуються похорон збирається окрема сума у розмірі 15 000 тисяч гривень.
Похоронне б’юро звернулося із офіційним запитом за допомогою по оплаті витрат до Карітасу та червоного хреста у Австрії , але поки що ні одна організація не відгукнулася. Якщо хоча б одна із цих організацій візьме на себе оплату по витратам тоді ми повідомимо вас про це і припинемо збір коштів. Але продовжимо збір коштів на похорони на Україні , тобто 15 000 грн.

Просимо щирих молитв за упокой душі новопредставленого Володимира.
Також просимо долучитися до фінансової допомоги всіх не байдужих, щоб наш земляк повернувся додому і щоб його маленька донечка мала змогу шанувати пам`ять свого батька .
Вічная пам`ять тобі Володимир.
Покойся з миром🥀🥀

Банківські реквізити :
ПРИВАТ БАНК:5168757376894020. Каналош Володимир Іванович ( брат Володі).

На данном изображении может находиться: 1 человек, солнечные очки, селфи и часть тела крупным планом

На данном изображении может находиться: 1 человек

zakarpatpost.net