Закарпатські пліткарки так побилися, що одна поламала іншій руку та пригрозила вибити зуби

Як на Перечинщині жінки стосунки з’ясовують

Закарпатські жони люблять не лише пліткувати, але й з’ясовувати стосунки… часом це відбувається навіть за допомогою кулаків, як нещодавно на Перечинщині, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Марія (з етичних міркувань імена замінено) в той вечір була п’яною. Було близько 18 години. У дворі Олени вона затіяла сварку з господинею. Під час конфлікту схопила знайому за волосся, повалила на землю та почала гамселити руками й ногами по різних частинах тіла. Внаслідок сутички жінка поламала суперниці руку, нанесла синці та садна, через що Олена звернулася до правоохоронців.

У судовому засіданні Марія свою провину не визнала та заявила, що Олену не била.

«Напередодні у мене був День народження, тому я пригощала гостей, трохи випила, – розповіла жінка. – Після того гуляла з дитиною на вулиці. Там мені сказали, що хтось розпускає про мене плітки. Я звернулася до Олени і спитала, чому вона мене обговорює. Між нами виникла суперечка, під час якої я схопила її за волосся, але не била її, каміння теж не кидала. Під час сварки біля нас були доньки, брат та чоловік Олени. В один момент я відчула, що в очах у мене потемніло, від чого втратила пильність та присіла. Коли трохи перевела дух, почала наздоганяти Олену, однак не наздогнала її. Вважаю, що тілесні ушкодження могли нанести Олені її діти».

Утім у Олени була своя версія подій.

«Того вечора я разом з доньками поверталася додому. На вулиці ми зустріли Марію. Вона погрожувала мені повибивати зуби, бо нібито я пліткую про неї, запевнила вона. – Ми занесли речі до будинку, а коли я вийшла на вулицю, то побачила, що Марія кидає в мене каміння. Далі вона зайшла до мене на подвір`я і почала чіплятися – тягала за волосся, повалила на землю та била так, що діти не могли її відтягти. Тоді донька викликала поліцію, а наступного дня я звернулася за медичною допомогою, оскільки дуже боліла рука».

Доньки підтвердили слова матері і додали, що конфлікт припинився лише тоді. коли одна з них штиркнула Марію палицею.

Незважаючи на те, що у скоєному закарпатка не зізналася, суд визнав її винною у побитті знайомої і засудив до 120 годин громадських робіт.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net