Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Закарпатський тиждень: відпочиває від спеки і тішиться гарними новинами…

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Не те, щоб «тішиться», але намагається шукати позитив! Візит Президента, який озвучив питання і тези, які «живуть» у головах закарпатців, додав чималого оптимізму. І вже неважливо,  принаймні зараз, як будуть реалізовуватися «благородні» наміри, головне – їх озвучили! Ну а питання до головного закарпатського митника: «За що ви купили айфон, коли у вас така мала зарплата?» – стало топ-жартом соціальних мереж…

Якщо вас хтось дратує і миригує – не посилайте його нікуди. Краще всеріть му ся на голову!

Матюкатися треба красиво і по-закарпатськи

Минулого тижня мережа вибухнула коментарями, жартами та прямими знущаннями з пропозиції заборонити в Україні матюки. Люди реготали із того ідіотизму, робили карикатури, фотожаби, творили анекдоти, пригадували якісь історії та відтворювали у пам’яті всі ті слова, яких мала позбутися наша солов’їна. Тепер навіть ті, хто ніколи на вживав таких слів раніше, мають у запасі кілька гострих фраз і тримають їх у кишені чи за пазухою не для того, щоб… а просто так, про всяк випадок.

Виборна влада і олігархія: залишиться тільки одна з двох

Виборча кампанія в Україні завершується ще більш сумбурно, ніж вона починалася

Якогось серйозного обговорення ситуації і перспектив у ході цієї кампанії так і не відбулося, все іде власним ходом. Демократія остаточно випаровувалася з політичного життя. Кінцевий результат виборів нікого особливо не цікавить. Головне – швидше демонтувати старий режим, котрий дійсно доживає вже останні дні. Більшість його яскравих фігур (і владних, і опозиційних) відійдуть у політичне небуття – або на тривалий час, або й назавжди.

Якими продуктами можна отруїтися влітку, чи варто вживати м’ясо і як діє на організм  у спеку алкоголь

Влітку, коли багато свіжих овочів, фруктів та ягід просто гріх не змінити меню. Але в той же час – це період пікніків, отруєнь і шлункових розладів через те, що продукти неправильно зберігаються, адже часто закарпатці беруть на природу страви, які швидко псуються. Багато хто в період літніх відпусток просто завалюється на диван і запасає на зиму жир, через що набирає зайву вагу. Тож як харчуватися влітку? Які продукти є небезпечними? Що найкорисніше зараз вживати? Як правильно формувати меню?  Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» під час наших «Недільних бесід» ми говорили з дієтологом Альоною НЕКРАХОЮ.

Ужгородські міні-поїзди  вражають і дітей, і дорослих

Зараз в Ужгороді багато гостей. Набережні, площі та сквери заполонені групами з екскурсоводами, які розповідають гостям про місто. Біля річки у траві завжди лежить молодь із ранцями. Кафе, ресторани також людні.

Як в ужгородському мертвому селі кипить життя

А із живих там лише дві кози, три вівці, два коти, собака, кролики, декілька курей та риби

Скансен в Ужгороді був першим в Україні музеєм просто неба. Відкрили його 27 червня 1970 року. Усього в ньому 30 унікальних пам’яток, серед яких хати з усіх районів Закарпаття, корчма, кухня, каплиця, дзвіниця, водяний млин, школа. Розкинувся музей народної архітектури і побуту на 10 гектарах, в ньому є навіть вулиці, хати оточені дерев’яними огорожами, біля них встановлено лавочки, на яких можна посидіти.

Як зробити Ужгород вічнозеленим

Не сакурами єдиними…

Унікальна закарпатська природа дає нам можливість вирощувати в наших умовах багато видів екзотичних рослин. Вони ростуть не лише в Ботанічному саду, не лише у вазонах, але й у відкритому ґрунті. І прекрасно переносять зими.

Як рідні допомогли синові відправитися на той світ

Якщо хлопчика виховують одні жінки, він може вирости непристосованим до життя. Жінки, які культивують у собі почуття любові, переносять на дитину всі власні нереалізовані бажання, не дають йому можливості знайти себе і жити своїм життям.

42-річна жінка, викрадена своїм колишнім, втекла після 22 років ув’язнення

Жертві викрадача з Росаріо (Аргентина) було всього 19 років, коли її тодішній хлопець викрав її і взяв у заручники.

Жінка 14 років поспіль вважала своїм батьком абсолютно чужу людину

14 років тому Єва Уайлі з Техасу (США), якій зараз 31 рік, познайомилася зі своїм, як вона гадала, біологічним батьком – чоловіком, якого її батьки обрали у якості  донора сперми.

Чому баба Анця поцілувала гінеколога в губи

Розказала бабі Анці сусідка,  що в Ужгород із Києва приїхав молодий лікар. Не знала навіть який, та й їй було, в принципі, все рівно, адже головне, що молодий і що її пощупає та вислухає. Тому вирішила піти до нього на прийом. Прийшла додому, прийняла ванну, і не просто прийняла, а майже дві години відмивалася і душилася різними парфумами, одягнула чеські труси, які подарувала невістка, накинула на себе халат  і вийшла в коридор.

Жінка прокинулася після 27 років коми

Муніра Абдулла з ОАЕ отримала черепно-мозкову травму після того, як шкільний автобус врізався у машину, в якій вона їхала.

Ветеран Другої світової 75 років потому зустрів жінку, з якою вони закохались один   в одного під час війни

Американський ветеран другої світової війни возз’єднався зі своєю давно втраченою коханою з Франції в її рідному місті.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 липня.

zakarpatpost.net