Ужгородська чорноока білочка полюбляє кедрові горішки

Малюк не міг втриматись і почав наближатися до неї. І вона не втекла

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Вона зазирала своїми темними очима хлопчику ніби прямо в серце хлопчику і безмовно просила: «Дай горішок!»

Цікавий випадок трапився днями з родиною ужгородців. І поділитися ним вони вирішили з популярною на Закарпатті газетою «ПОРАДИ».

«В неділю ми вишли прогулятися містом. Хотіли піти на Кірпічку покормити качок, тож взяли з собою зернини. А син дуже просив горішки, тож дорогою ми купили натуральні, не підсмажені. Утім Дениса боліли ноги і він захотів посидіти. Вздовж Швабської лавиць немає, тож ми завернули до шостої школи, аби малий відпочив, – розповіла Світлана Немеш.

За словами, жінки хлопчик дуже апетитно поїдав кедрові горішки. Аж раптом вона помітила неподалік білочку.

«Білки дуже кумедні та гарні тваринки. Не дивно, що у багатьох виникає бажання доторкнутися до них, спробувати погодувати з руки. Тож захотілося це зробити і мені. А коли я показала тваринку Денису, він засяяв від радості. Однак я розуміла, що білочка уже ж тварина дика. Тому треба бути обережним. Аби її не налякати, тож перші кілька секунд навіть поворухнутися боялася», – продовжила вона розповідь.

Як запевнила ужгородка, прудка маленька тваринка несподівано для всіх почала наближатися до сімейства, а коли хлопчик кинув їй на землю горішки, одразу взяла його в лапки і почала їсти.

«Ця білка ніби знала що в нас горіхи. Вона з’явилася так раптово і так сміливо почала наближатися одразу ж після першого пригощання. Вона стояла на задніх лапках і зазирала своїми темними очима Денису ніби прямо в серце і безмовно просила: «Дай горішок!» Виглядало це якось кумедно і позитивно. Син уже не міг втриматись і почав наближатися до білочки. І вона не втекла. Навпаки – почала брати горішки прямо від нього з долоні. Так тривало аж поки пригощання не скінчилися. А далі миле створіння просто за секунду зникло на дереві», – наголосила Світлана.

Наступного дня Денис знову попросив  маму піти погодувати білочку. І жінка погодилася, але знайти прудку тваринку не вдалося.

zakarpatpost.net