Радісна подія, перетворилася на справжню трагедію.

Останнім часом по телебаченню часто з’являються передачі, які розповідають про те, як у пологових будинках плутають дітей, а люди часом лише через багато років розкривають ці таємниці та намагаються розплести драматичний клубок подій, інформує Ukr.Media.

Така ж історія сталася і з Мерсі Казаналл і Річ Кушворт, які вперше зустрілися в місіонерській школі в Далласі та закохалися один в одного, а потім одружилися. Вони були готові створити сім’ю і завести першу дитину, і коли прийшов час, Казаналл повернулася додому у Сальвадор, щоб народити на батьківщині.

Проте радісна подія, перетворилася на справжню трагедію.

Народження Мойсея

Пологи пройшли добре, і щасливій мамі показали синочка, а потім медсестра забрала дитину, яку батьки вирішили назвати Мойсеєм.

Але коли принесли малюка на годування, Казаналл обняла його, і серце в неї стислося, бо вона відчула, що цей малюк — не її син.

Вона бачила свого новонародженого хлопчика кілька годин тому, він був бліденький, оскільки не відразу почав дихати, і з рожевою шкірою.

Лікарі посміялися над її протестами та не збиралися шукати іншого хлопчика, Казаналл і Кушворт не могли нічого зробити. З важким серцем вони повернулися в Даллас з чужою дитиною. Вони пройшли аналіз ДНК і стали чекати відповіді.

Протягом чотирьох місяців вони виховували маленького хлопчика як свого власного сина, але ставало все більш очевидним, що дитина з більш темною шкірою не була пов’язана ні з нею, ні з її чоловіком. Але вони ніколи не поводилися з нею погано.

Вони постійно вивчали його зовнішність, щоб знайти хоч якісь загальні риси, намагаючись переконати себе, що їх підводить недовірливість. Але душа Казаналл відторгала бідного хлопчика, вона нічого не могла з собою вдіяти.

Результати ДНК вирішили питання

Коли прийшли результати, вони підтвердили те, в що вони вже вірили. Був 0-відсотковий шанс, що ця дитина належить їм.

Пара повернулася в Сальвадор, і віддала дитину, яку вони виростили, як свою власну, страждаючи при цьому від розставання.

Пошук викрадачів

Пара оприлюднила цю новину, вважаючи, що торговці викрали їх дитину і вони звернулися до поліції із заявою. Думка про те, що десь живе їхній малюк, просто вбивала їх.

Проте в лікарні продовжували заперечувати можливість помилки, того, що діти могли бути переплутані при народженні. Але, нарешті, втрутилася місцева влада, і було розпочато розслідування.

На всякий випадок заарештували доктора

Зробили припущення, що доктор Алехандро Гвидос працює з бандою торговців людьми. Його заарештували та відвезли в наручниках, але це не повернуло немовля Мойсея. Згодом звинувачення проти Гвидоса були зняті.

Батьки всіма способами намагалися привернути суспільну увагу: виступали по телебаченню, благаючи злочинців повернути дитину.

Між тим, під час розслідування був проведений аналіз ДНК тим дітям, які народилися в одній лікарні з Мойсеєм в той же день. Дивно, що знадобилося стільки часу, щоб зробити його.

Дитина знайшлася

Дійсно, аналіз показав, що один з хлопців виявився рідною дитиною молодого подружжя.

Але на цьому історія ще не закінчилися — потрібні були місяці юридичних битв за документи, перш ніж Казаналл і Кушворт змогли отримати свідоцтво про народження для Мойсея.

Маленький Мойсей потрапив у стіни рідного дому через майже дев’ять місяців після народження. Як шкода, що тато з мамою не бачили, як росте і розвивається їхня дитина, проводячи час у боротьбі за право бути батьками.

Зате тепер вони шалено щасливі, обіймаючи свого малюка, приймаючи вітання від своїх друзів, сусідів і товаришів по службі.

zakarpatpost.net