На 71 окрузі твориться щось неймовірне. Проводять обшуки в одного з кандидатів. ВІДЕО

На 71 окрузі з центром у Хусті проходить дуже жорстка боротьба за депутатський мандан.

  • ⇒ Подавайте оголошення у газету «Закарпатські оголошення» ⇒ 050 222-50-50

Спочатку, як повідомляв zakarpatpost.net,  нарколог, працівник СБУ та інші невідомі люди пробували зайти до офісу кандидатки Наталії Дубчак.

Оскільки жінка зняла шум і покликала друзів на допомогу, нічого особливого не сталося, але вона переконана, що їй намагалися щось підкинути, аби зняти з реєстрації.

А сьогодні, як повідомило місцеве видання, о 7 ранку в село Білки Іршавського району до Петра Добромільського додому з автоматами прийшли проводити обшук слідчі з головного слідчого управління, з підозрою у підкупі виборців.

Чоловікові не дали навіть проводити зйомку у себе вдома!

Він балотується у депутати по тому ж 71 округу.

Наразі відомо про арешт осіб у Виноградівському, Ужгородському та Іршавському районах. За інформацією з ГУБЕЗ спецоперація триватиме до 21 липня включно.

“Сьогодні о 7:00 в Закарпатті розпочалася масова спецоперація по затриманню осіб які здійснюють підкуп виборців. Затриманим вручено підозри і їм загрожує від 3 до 7 років увязнення з конфіскацією майна. На жаль серед затриманих є багатодітні матері та сільські вчителі і лікарі, ба навіть представники правоохоронних органів. Відомо про арешт осіб у Виноградівському, Ужгородському та Іршавському районах”, – написав у “Фейсбук” професор УжНУ Федір Шандор.

zakarpatpost.net