АНОНС. Ужгородські міні-поїзди вражають і дітей, і дорослих

Зараз в Ужгороді багато гостей. Набережні, площі та сквери заполонені групами з екскурсоводами, які розповідають гостям про місто. Біля річки у траві завжди лежить молодь із ранцями. Кафе, ресторани також людні, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

А ще – дитяча залізниця справді ожила, по квитки біля каси  вишиковуються черги. Побачити там можна більше дорослих, ніж дітей.

Тож проїхатися міні-поїздом вирішив і журналіст газети «Неділя Закарпатські новини».

У цьому році квитки трохи подорожчали. Купити дитячий можна за 20 гривень, дорослий – за 40. До 6 років малюки можуть подорожувати безкоштовно.

Що ще змінилося від минулого сезону? У вагонах з’явилися штори. На цьому, на жаль, усе.

Утім усередині інтер’єр поїзда цікавий, на стінах та стелі можна побачити різнокольорові відбитки дитячих рук, всюди відчувається приємний запах дорожньої романтики. Пасажирів багато. Посадку допомагають здійснювати діти, що навчаються у школі юного залізничника.

Данієль у цьому році на залізниці вирішив спробувати себе вперше. Каже, багато хто з його знайомих працював тут торік. Хлопчикові 12 років, він навчається в лінгвістичній гімназії. Каже, що дуже радий проводити літо саме тут, пізнавати ази професії залізничника. Тут завжди людно, щодня трапляються смішні випадки.

Які цікавинки у міні-поїзді? А чим приваблює диво-поїзд?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 12 липня.

zakarpatpost.net